Majli Sajrus pevala u čast žrtvama pucnjave u Las Vegasu (video)

Autor:

03.10.2017 19:11

Foto:

Foto:



Pop pevačica Majli Sajrus gostovala je u emisiji kod Džimija Felona. Emisija je bila posvećena žrtvama pucnjave na koncertu u Las Vegasu u kojoj je ubijeno 57, a ranjeno 527 osoba.

Ovaj put kontroverzna Majli se pojavila u pristojnom izdanju, u crnoj haljini, i dostojanstveno otpevala pesme "No Freedom" s Adamom Sandlerom, kao i "The Climb" kojom je zatvorila šou.

Publika je bila oduševljena jer je ovo prvi put da je američka superzvezda u prvi plan stavila svoj talenat.

Od 2. do 6. oktobra Sajrusova će pevati svaku noć na kasnom šou NBC-a u okviru "Miley Weeka".

-Jutros smo se probudili s vešću o novoj besmislenoj pucnjavi. Ovaj put u Las Vegasu. Zbog tragedija i činova terora, potrebno je da se setimo da dobro još uvek postoji na ovom svetu. Ovde smo da vas razveselimo večeras i to ćemo učiniti - rekao je domaćin emisije Džimi Felon.

Pevačica se oglasila na društvenim mrežama poručivši porodicama žrtava kako su njene misli i srce uz njih, a povređenima je poželela brz oporavak

-U čast onima koje smo izgubili, povređenima i onima koji su pogođeni tragičnom pucnjavom u Vegasu, odlučila sam da u ovom šou ne žalim samo zbog užasnog događaja, već da iskoristim ovu priliku da ohrabrim jedinstvo, mir i nadu. Ovu nedelju počinjemo pesmom 'The Climb' čije reči 'zadržite veru' znače više nego ikada - napisala je Majli.