Maja Volk spremna za ekspediciju: Odlazi na Severni pol da snima dokumentarac

Autor:

02.02.2017 10:19

Foto:

Foto:



Dramaturg Maja Volk za nekoliko dana odlazi na Severni pol, gde će provesti mesec dana. Maja će tamo, kako najavljuje, snimati dokumentarac.

Nakon osam godina, Maja Volk ponovo zaljubljena: Sve sam deci posvetila, vreme je bilo za ljubav

Iako priznaje da se plaši belih medveda na koje će tamo naići, mnogo veći problem joj predstavlja razdvajanje od njenog Grka Nikite, koga je upoznala putem interneta i sa kojim je već izvezno vreme u ljubavnoj vezi.

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on Jan 30, 2017 at 11:06am PST

Uprkos tome što su joj prethodne veze donele mnogo jada, Maja se u potpunosti otvorila za ljubav sa čovekom za koga veruje da je njena srodna duša.

Na sedmom nebu....

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on Jan 22, 2017 at 7:05am PST

- Pročitao me je kao niko nikada. Celog života čekam da neko uspe da dokuči ko sam ja, a on me je u celosti prepoznao, izanalizirao me je po stavkama. Na našu ljubav gledam kao na veliku nagradu i dopada mi se što sam ga srela baš sad. Da smo se sreli nekad davno, u Parizu,nijedno od nas ne bi završilo fakultet. Iako se ponekad tako ponašamo, držimo se za ruke, idemo na klizanje i samo se smejemo, naša ljubav nije tinejdžerska. Ona je realna,prava. To je ljubav dvoje slobodnih, zrelih i neopterećenih ljudi. Ona je prepoznavanje dve srodne duše, a sve posle toga je samo pitanje nijansi i detalja: kada, koliko, gde - rekla je Maja za magazin "Gloria".

Ona je otkrila da su godine dobrovoljnog celibata iza nje i da je pronašla muškarca svog života, ali sada joj nimalo nije lako što će bez njega provesti celih mesec dana.

Dobro jutro!

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on Jan 25, 2017 at 12:23am PST

- Teško mi pada to što ću se odvojiti od izabranika, koji mi mnogo znači. Planirala sam čak da otkažem ceo projekat, ali pošto je već sve ugovoreno, odlučila sam da se upustim u avanturu. Putovaćemo dva dana do tamo, tako da će to biti prava ekspedicija - rekla je Maja za "Alo” i dodala da će to biti uzbudljiva avantura. Maja takođe kaže da se ne plaši izazova, iako je tamo trenutno 20 stepeni Celzijusa ispod nule.

- Spremili smo se odlično. Imali smo, doduše, dobru pripremu u Beogradu, pošto je skoro dve nedelje ovde bio jak minus. Samo da preživim bele medvede, jer imam veliki strah od njih - kazala je Maja kroz smeh.

Komentari. (0)

Loading