Lijam Pejn iznenadio izjavom: Pre godinu dana je napustio Šeril i njihovu bebu, a sada...

Autor:

31.03.2019 19:30

Foto:

Foto:



Jedna od najlepših britanskih pevačica Šeril Kol (35) iza sebe ima dva propala braka, a sreću nije doživela ni sa ocem svog deteta. Pevačica je bila gotovo dve godine u vezi sa deceniju mlađim Lijamom Pejnom, tada muzičkom zvezdom u usponu, a svega godinu dana nakon rođenja sina par je objavio da se rastao.

Šeril Kol i Lijam Pejn: Kraj ljubavi

Pevačica nije skrivala da je slomljena zbog raskida, a kako je tada izjavila, Pejnu je karijera bila na prvom mestu. Bivši član popularnog boj nebda "One Direction" je zapostavljao nju i njihovog sina Bera, a šuškalo se i da je neprestano varao...

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Liam Payne (@liampayne) дана 14. Феб 2019. у 8:57 PST

Kad su se strasti stišale, Šeril koja je bila u braku sa fudbalerom Ešlijem Kolom od 2006. do 2010, a sa biznismenom Žan-Bernardom Fernando-Versinijem svega dve, izjavila je da su ona i Lijam sada u prijateljskim odnosima.

“Crna pantera” krije novu ljubav: Naomi Kembel i Lijam Pejn na tajnom odmoru?

Pejn, za koga se priča da je u vezi sa slavnom Naomi Kembel, na Dan majki objavio je na društvenim mrežama dirljivu poruku upućenu bivšoj devojci, kao i svojoj mami.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Liam Payne (@liampayne) дана 31. Мар 2019. у 3:05 PDT

- Srećan praznik ovim divnim ženama, super mamama. Ne znam šta bismo ja i mali čovek (Ber) radili bez vas - napisao je, dok je britanska štampa već počela da spekuliše da se pevač pokajao i da želi da se pomiri sa Šeril.

Maja Gašić

Autor