Lepa voditeljka se zaklela na večnu ljubav: Udala se Adriana Čortan (foto)

Autor:

23.09.2018 17:01

Foto:

Foto:



Voditeljka Studija B, Adriana Čortan danas se zavetovala na večnu ljubav svom dugogodišnjem partneru Nemanji Simiću.

Adriana Čortan: Kad ti Džiboni i Tijana Dapčević “zakuvaju” veridbu

Nakon što je početkom septembra proslavila devojačko veče sa prijateljicama, tridesetsedmogodišnja voditeljka danas je stala pred oltar sa svojim godinu dana starijim izabranikom koji ju je, kako je otkrila za magazin "Gloria", zaprosio čak dva puta.

Prvo provod s drugaricama, pa udaja: Devojačko veče Adrijane Čortan (foto)

Prvi put početkom januara, na petu godišnjicu njihove veze, a ubrzo zatim i pred nekoliko stotina ljudi. Zaljubljeni Nemanja je svoju izabranicu izveo na binu na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, izvadio prsten i pred svima je pitao da se uda za njega. Adriana je rekla "DA", baš kao i prvi put.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 31. Јул 2018. у 8:21 PDT

-Meni je to bilo i simpatično i smešno, kroz glavu mi je prolazilo kako se Nemanja oseća. Džiboni je već imao spreman scenario, dok je pričao kako se momci na našim prostorima udvaraju, Nemanji je pokazao da klekne i, za divno čudo, on se fenomenalno snašao. Sve je bilo brzo, publika je zaista lepo reagovala, sve vreme mu je davala podršku. Onda je naš divni domaćin meni sugerisao da zaigram oko Nemanje, pored koga je i sam kleknuo - ispričala je Adrijana za "Gloriju".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 9. Сеп 2018. у 2:26 PDT

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni Adrijanino devojačko veče, koje su joj organizovale drugarice, a slike kojima se bivša devojka muzičara Željka Joksimovića, odmah pohvalila na društvenim mrežama, govore da je ženska žurka protekla u divnoj atmosferi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adriana Cortan (@adrianacortan) дана 8. Сеп 2018. у 10:08 PDT

I venčanje koje je obavljeno u crkvi Svetog Marka u Beogradu, posle čega je nastavljeno slavlje u jednom restoranu na Avali, mladenci će dugo pamtiti.

Voditeljka u elegantnoj venčanici sa dugim velom nije skidala osmeh s lica, a nije skrivala ni sreću što je postala gospođa Simić.

Srećni par je pet godina u vezi, od toga tri godine žive zajedno. Upoznali su ih zajednički prijatelji i odmah su se dopali jedno drugome.

Planiraju i potomstvo, ali Adriana ističe da o tome ne pričaju previše.

Adriana Čortan: Kako se izboriti sa ranom zorom kad niste ranoranilac

Deca su naša želja, a kad će se dogoditi, videćemo. Daće bog da budemo zdravi, srećni, i da se iz ove velike ljubavi desi i to - otkrila je voditeljka za "Gloriju".