Lepa Brena: Prošla sam raspad Jugoslavije i otmicu deteta, ničega se više ne bojim

Autor:

06.10.2018 16:00

Foto:

Foto:



Uoči velikog koncerta kojim će obeležiti 35 godina karijere, Lepa Brena otkrila je da jedva čeka da stane na binu i sa publikom otpeva svoje najveće hitove. Da posetioci koncerta mogu da očekuju spektakl, nagoveštava i to što su karte za 20. oktobar u Štark Areni već planule, zbog čega je folk diva odmah za sutradan zakazala još jedan nastup.

Planule karte za Arenu: Lepa Brena zakazala još jedan koncert u Beogradu

Iako koncert u Beogradu ima poseban značaj za nju, opstati u samom vrhu punih 35 godina je izuzetan uspeh, Brena kaže da ne oseća tremu.

Lepa Brena: Neizmerno smo srećni zbog prve bebe u familiji Živojinović

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 19. Апр 2018. у 8:47 PDT

- Mislim da sam sve svoje strahove doživela onda kad je trebalo. Moja prva tema datira iz petog razreda osnovne škole, kad sam morala da pevam i kada sam premrla od straha. Sa prvom pobedom, moji strahovi su nestali. Naime, ja sam žena koja je prošla raspad Jugoslavije i otmicu deteta, posle toga više se ničega ne bojim. Imala sam dve veoma ozbiljne tromboze, tako da ne bih o tim šok stvarima. Zadužena sam da ljude činim srećnima i obradujem ih nekim lepim vestima, tako da o tom strahu nema nikakvog govora - izjavila je folk pevačica za "Kurir".

Maja Gašić

Autor