Lena Kovačević: Pozdravila sam se sa Amsterdamom i Njujorkom i odlučila da ostanem u Beogradu

Autor:

24.08.2017 10:40

Foto:

Foto:



Iako bi mnogi na njenom mestu odabrali mnogo veće gradove, Lena Kovačević je rešila da ostatak života provede u srpskoj prestonici, a razlozi su više nego jasni.

Naša muzička zvezda Lena Kovačević imala je priliku da dočeka starost u nekom od velikih svetskih metropola, ali je ipak izabrala Beograd i smatra da je uradila pravu stvar.

- Kada sam završila prvu godinu mastera, od holandske vlade i mog konzervatorijuma dobila sam punu stipendiju za čuvenu akademiju "Manhattan School of Music", za drugu godinu mastera u Njujorku. Međutim, na kraju tog leta pozdravila sam se sa Amsterdamom i Njujorkom i odlučila da ostanem u Beogradu.

Zahvalila sam se na stipendiji, a sebi rekla: "U Njujork ću ići kada budem nastupala ili sličnim povodom". Verujem u božju promisao. Tog leta se, odjednom, desilo toliko toga - u Beogradu sam srela svog sadašnjeg supruga, zatim producenta Teodora Janija, koji je došao iz Njujorka, a moj brat, koji je već godinama živeo u Americi, odlučio je da se vrati. Pomislili smo: "U redu, baš ovako i treba da bude" - rekla je Lena piše Story.

M G

Autor