Lejdi Gaga i Bredli Kuper: Najemotivniji trenutak o kome priča ceo svet (foto/video)

Autor:

25.02.2019 14:00

Foto:

Foto:



U Los Anđelesu, održana je 91. dodela Oskara, a najprestižnija filmska nagrada za najbolju pesmu otišla je u ruke Lejdi Gage za numeru "Shallow".

91. dodela Oskara: “Zelena knjiga” – najbolji film, Rami Malek – najbolji glumac (foto/video)

Iznenađenja je bilo mnogo na svečanosti u Dolbi teatru, a najemotivniji trenutak dodele Oskara prema reakciji publike, bio je dok su Lejdi Gaga i glumac i reditelj Bredli Kuper uživo izvodili naslovnu pesmu filma "Zvezda je rođena".

Pevačica i glumac na sceni su izgledali veoma blisko, iako je Bredlijeva partnerka, manekenka Irina Šajk sedela u prvom redu.

Vogue je odabrao: 10 najbolje obučenih dama sa dodele Oskara (foto)

Bivša članica grupe 'Spice Girls', poznata kao Mel B, u jutarnjoj emisiji Pirsa Morgana komentirisala je njihov nastup, objašnjavajući da je Lejdi Gaga preterala i prekršila najvažnije žensko pravilo.

Od autsajdera do zvezde: Životna priča Bredlija Kupera

- Ovo je bilo zaista previše. Bilo mi je žao njegove devojke Irine. Pogotovo na kraju nastupa kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi, zaista - rekla je Mel B.

Ledi Gaga raskinula veridbu: Krivac Bredli Kuper?

Budući da je muzička zvezda nedavno raskinula veridbu sa muzičkim menadžerom Kristijanom Karinom, bivša Spajsica smatra da će šuškanja o navodnoj aferi Bredlija Kupera i pevačice biti još glasnija. Gotovo ceo nastup su bili zagrljeni, a pred kraj pesme su se skoro poljubili. Mnogi su komentarisali kako su između njih 'vrcali' pogledi puni nežnosti.