"Kruna" prvi put na sceni u Tel Avivu: Nevena zablistala na probi za "Pesmu Evrovizije“ (foto/video)

Autor:

05.05.2019 10:50

Foto:

Foto:



Nevena Božović, ovogodišnja predstavnica Srbije na 64. po redu izboru za "Pesmu Evrovizije", u petak je otputovala u Tel Aviv, gde će se za deset dana održati prvo polufinalno veče najvećeg evropskog muzičkog festivala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) дана 21. Мар 2019. у 3:11 PDT

Naša predstavnica juče je imala prvu probu na kojoj je uživo, na spektakularnoj sceni, izvela pesmu "Kruna", za koju je inače sama pisala muziku i tekst.

Jučerašnji dan, takmičari su proveli u Areni, a danas će posetiti Jerusalim.

Nevena Božović stigla u Tel Aviv, danas prva proba: Svaki put kad otpevam “Krunu” dam sve od sebe, a kladionicama ne verujem

Ove godine, 41 zemlja delegirala je svoje predstavnike na takmičenju. Iz finansijskih razloga odustala je Bugarska, a i Ukrajina iz, verovatno, političkih.

Veličanstvena verzija “Krune”: Anđeoski glas Nevene Božović uz pratnju simfonijskog orkestra (video)

Predstavnica Srbije Nevena Božović, od nedavno – Ivanović, zablistala je na probi na sceni oblika dijamanta.

Posle probe, usledilo je polučasovno druženje sa predstavnicima medija i fanova.

Manje seksepila, više romantike: Nevena Božović objavila sliku druge venčane haljine (foto)

-Zadovoljna sam pevanjem kao i tretmanom koji ima naša delegacija ovde u Izraelu. Proba je protekla onako kako smo želeli. Uvek su prve sugestije nakon probe, što se tiče zvuka i scene. Naravno, uvek postoje stvari na kojima ćemo raditi do sledeće probe. Ono što je meni najbitnije jeste - kako zvučimo, i mogu reći slobodno da sam ponosna - rekla je Nevena za rts.

Kako je izgledala Nevena na prvoj probi pogledajte u galeriji #gallery-25 { margin: auto; } #gallery-25 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-25 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-25 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */