Kruna dvogodišnje ljubavi: Šarlota Kaziragi se verila sa sinom poznate glumice (foto)

Autor:

30.03.2018 19:00

Foto:

Foto:



Zbog sličnosti sa majkom Karolinom od Monaka i bakom Grejs Keli, u anketama brojnih časopisa širom sveta Šarlotu Kaziragi često nazivaju jednom od najlepših članica kraljevskih porodica.

Princeza Grejs Keli je bila simbol savršene lepote, a evo kako izgleda njena unuka (foto)

Njeno ime se vezivalo uz brojne muškarce, između ostalog spominjala se i tajna veza sa Bredom Pitom (što je glumac demantovao), a nedavno se ova lepotica aristokratskog porekla verila sa  filmskim producentim Dimitrijem Rasamom (36).

Pet godina stariji Rasam takođe ima zanimljivo poreklo. Naime, on je sin jedne od Bondovih devojaka, glumice Kerol Buke. Zvezdu filma o čuvenom agentu 007 iz 1981. godine "Samo za tvoje oči" imali smo prilike da vidimo i u epizodnoj ulozi u poslednjoj sezoni hit serije "Seks i grad".

A post shared by James Bond (@lovefor007) on Oct 15, 2016 at 6:45pm PDT

Šarlota i Dimitri su na poslednjem Balu ruža održanom prošlog vikenda u Monte Karlu objavili veridbu, a u vezi su već dve godine.

A post shared by Mauro Archi (@mauro_archi) on Mar 28, 2018 at 5:55pm PDT

Oboje su diplomirali na prestižnoj Sorboni, a imaju i po jedno dete iz prethodnih veza. Šarlota ima četvorogodišnjeg sina Rafaela iz veze s komičarem Gadom Elmalehom, a Dimitri sedmogodišnju ćerku iz braka s modelom Mašom Novoselovom.

Kako prenose svetski mediji, venčanje je zakazano za ovo leto.

Maja Gašić

Autor