Kristina Radenković otkriva: Uživam sa Tarom, ali sam želela da dobijem sina

Autor:

12.03.2017 10:53

Foto:

Foto:



Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković prošle godine u martu postala je majka, a ovih dana ona i njen suprug, advokat Nikola Radojević užurbano se pripremaju za proslavu prvog rođendana ćerkice Tare.

Finale #tvslagalice @butik_ooops ! @milicagacin uletela da smeta ovo uspicavanje na devojku?

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Mar 8, 2017 at 4:35am PST

Dok nije dobila ćerku tvrdila je da neće biti jedna od onih majki koje okolinu gnjave pričama o uspesima svog deteta, ali sad jedva čeka da drugaricama prepriča svaki detalj kćerkinog odrastanja. Čak je na instagramu podelila snimak trenutka kad je prohodala.

Kristina Radenković o braku: Ja sam dete razvedenih roditelja, papir mi ne znači mnogo

Ne prepoznajem sebe. Hvalim se, ne mogu da prestanem da pričam, jedva sam se suzdržala da ne pozovem sve drugarice i kažem im kako je Tara prohodala u devetom mesecu. Ali kad me neka od njih nazove, odmah ih o tome obavestim. Tako da mislim da se ne razlikujem nimalo od ostalih mama, imam potrebu da sve vreme provodim pored moje devojčice. Sad shvatam šta je roditeljstvo, iako je nekad naporno, pogotovu ukoliko sam sama s njom po ceo dan kod kuće. Ako negde i izađem na pola sata, već mi nedostaje i razmišljam kako mi se nigde ne ide bez nje - rekla je lepa voditeljka za Gloriju.

Moj mali fashionista❤ u nasem omiljenom prolecnom @lindexsrbija ?

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Mar 2, 2017 at 5:00am PST

Kristina jedva čeka da 23. marta proslavi prvi rođendan svoje mezimice i otkriva da iako je presrećna što je Tarina mama iskreno se nadala da će dobiti sina.

- Želela sam da bude sin, ali samo iz praktičnog razloga, da ne mora da misli da ide na pramenove, da ne mora da misli da li su mu bore ovde, kakvo mu je oko... Htela sam da imam sina da ne mora da brine o tim stvarima - kazala je Kristina za Ekskluziv.

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Feb 11, 2017 at 5:20am PST

I dok uživa u najvažnijoj životnoj ulozi, popularna voditeljka objašnjava kako se snašla u prvim mesecima nakon dolaska bebe, kao i o tome koliko joj pomažu majka i suprug, otkrila je za Gloriju.

Moj Montenegrinjo i ja. @theplajvaz

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Dec 23, 2016 at 12:19pm PST

Kristina Radenković: Izlazak iz komforne zone

Savršeno se snalazim. Tara oseća taj mir koji imam, jedva sam je jutros probudila da ide kod bake. Jaka je i visoka na oca. Nije mnogo nemirna, ali je živahna, beba ko beba. Rodila sam je sa 35, zrela sam žena… Možda bi drugačije to podnela da imam, 25, a ovako sam bila mirna u trudnoći, zadovoljna, najedena i srećna…

Komentari. (0)

Loading