Kristina i Sergej Ćetković: Dve decenije ljubavi (foto)

Autor:

18.03.2019 18:20

Foto:

Foto:



Pevač Sergej Ćetković(43) i njegova supruga Kristina(42), kojoj je popularni muzičar posvetio neke od svojih najlepših kompozicija, važe za jedan od najskladnijih parova javne scene.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sergej cetkovic (@cetkovics) дана 22. Окт 2018. у 1:54 PDT

Kristina i Sergej Ćetković o usvajanju ćerkica: Lola i Mila su zaokružile našu ljubavnu priču

Muzičar koji svakom novom pesmom osvaja srca žena, ne krije kako ga je usvajanje ćerki Lole (9) i Mile (7) u mnogome promenilo i da je roditeljstvo najvažnija uloga u životu svakog čoveka.

Život pre dece bio je period u kome smo pokušavali da dobijemo decu, i tada smo jedno drugom bili najveća podrška. Naša kompletna ljubavna priča bila je zaokružena kada su Lola i Mila došle u naš život. Kroz svoj javni nastup trudim se da promovišem taj kult porodice, pošto mi se čini da je to osnov za čvrst, temeljan i zdrav život. Živimo u čudnim vremenima, svi smo toliko samoživi da uglavnom mislimo na sebe. Čak i oni koji imaju porodicu nemaju kao vremena da se bave bližnjima. Danas je vreme najveći luksuz, imati vremena za sebe i one koje voliš jeste blagoslov. Nestao je onaj divni običaj da se za istim stolom ruča i večera. Trebalo bi da ostane makar ta institucija nedeljnog ručka, kada se dele emocije, rešavaju problemi, uživa u dobrom raspoloženju - rekao je Sergej svojevremeno za Gloriju, a istog mišljenja je i Kristina.

Sergej Ćetković: Supruga i ja smo dugo čekali da postanemo roditelji

Promenio nam se život iz korena otkad smo usvojili devojčice. Trudimo se da budemo najbolji roditelji, da ih naučimo pravim vrednostima, da budu dobre osobe, da nikome ne učine ništa što ne bi volele da neko učini njima, da su ljubav, lepa reč i zagrljaj važniji od svega - kaže ona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sergej cetkovic (@cetkovics) дана 5. Феб 2019. у 12:02 PST

Šmekerski potez: Sergej Ćetković pesmom čestitao damama 8. mart (video)

Kristina i Sergej danas slave 20 godina braka, a pevač je kratkom objavom na društvenim mrežama sa svima podelio svoja osećanja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Moja LJUBAV! 20 godina braka... ?

Објава коју дели sergej cetkovic (@cetkovics) дана 18. Мар 2019. у 9:12 PDT

Sergej Ćetković: Gunj glavu čuva (foto)

- Moja LJUBAV! 20 godina braka - kratko je napisao Ćetković uz fotografiju sa suprugom, a čestitke pristižu sa svih strana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sergej cetkovic (@cetkovics) дана 20. Мај 2018. у 2:05 PDT

Sergej Ćetković: Priče iz Italije

Ne mogu da verujem da smo skoro dve decenije u braku, meni se čini kao da smo se juče venčali. Ljudi se obično iznenade kada čuju koliko smo u braku, pa je sledeće pitanje – koliko vi to imate godina. Venčali smo se veoma mladi, meni je bila 21, Sergeju 22, jednostavno smo se pronašli. On je moja idealna polovina i sjajno se dopunjujemo – ne skivajući radost rekla je Kristina uoči godišnjice za naš magazin.