Kraljica ledenog lica: Melanija Tramp se retko smeje u javnosti, a evo i zašto

Autor:

31.05.2017 15:45

Foto:

Foto:



Osim što je prva dama Amerike, Melanija Tramp nosi još dve titule. Jedna je laskava, a druga... pa recimo i ne toliko. Naime, svojim modnim odabirima lepa Slovenka je zaslužila zvanje ikone stila. A što se druge titule tiče, one koja joj ne ide u prilog, to je "kraljica ledenog lica".

Snimak o kojem ceo svet priča: Da li je to Melanija javno pokazala netrpeljivost prema suprugu? (video)

I zaista, kad se analiziraju Melanijine fotografije, dolazi se do zaključka da se supruga Donalda Trampa zaista retko smeje u javnosti. A budući da se svi svetski mediji detaljno bave predsednikom Amerike i njegovom lepom suprugom, i ova tema je došla na red za analizu.

Zašto se lepa Melanija retko smeje?


Odgovor na ovo pitanje dala je Robin Givan, prva modna novinarka koja je dobila Pulicerovu nagradu 2006. godine. Po njenom mišljenju, iza ledenog lica lepe Slovenke krije se snaga.


- Melanija svesno odbija da se nasmeši na fotografijama i u javnosti, jer tako želi da pokaže da ima kontrolu, ali takođe time i na neki način ispoljava bunt. Ona je tu zbog vas, ali vas neće zabavljati. Takođe, njeno 'poker' lice bi moglo da se protumači i kao napad na društvo koje očekuje od žena da se samo smeškaju bez obzira na to kako se osećaju u nekom trenutku. Osim toga, Melanija je bila godinama manekenka pa neverbalnu komunikaciju zasigurno ima u malom prstu - tvrdi Robin.

Da li zaista imaju sličnosti? Dolče i Gabana uporedili Melaniju Tramp sa italijanskom ikonom stila (foto)

A post shared by Being Trump (@trump_style) on May 30, 2017 at 8:17pm PDT

I o tome se vodi računa: Melanija i Donald Tramp unajmili stručnjaka za stilizovane potpise

Da ova teorija zaista ima smisla pokazuje i Melanijino ponašanje kad je, na primer, okružena decom. U takvim situacijama gospođa Tramp nema potrebu da pokaže kontrolu, niti bunt, već radost i osmeh što je u društvu mališana...

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading