Kraljica Elizabeta u društvu huligana: Susret koji je nasmejao ceo svet (video)

Autor:

10.03.2017 18:59

Foto:

Foto:



Urnebesni susret o kojem, ne samo Britanija već i ceo svet bruji, dogodio se juče na otkrivanju spomenika britanskim vojnicima koji nastradali tokom službe u Avganistanu i Iraku.

Počasni gosti na ovom događaju bili su kraljica Elizabeta i princ Filip, koji su iskoristili vreme pre otkrkivanja spomenika da se  upoznaju sa  vojnicima, muškarcima i ženama, koji su služili u ratu i Iraku i Avganistanu u periodu od 1990. do 2015. godine.

A ovu svečanu atmosferu narušilo je kraljičino upoznavanje sa kaplarkom Mišel Lun, koja je na ovu svečanost povela i dvogodišnjeg sina Alfija.

U trenutku kad im je kraljica prišla, mališan ne da se unervozio, već je počeo i da se bacaka i otima mami iz ruku. A to sve u prisustvu njenog kraljevskog visočanstva!

Ne treba reći da je majci bilo izuzetno neprijatno, koja je sve vreme pokušavala nekako da ukroti nemirka koji nije mario za "kraljevsko društvo".

Ipak, čini se da je mali huligan izuzetno zabavio kraljicu. Budući da je i sama ima osam unučića i pet praunučića, Elizabeta Druga sigurno zna da je izueztno teško izaći na kraj sa dvogodišnjakom, a posebno kad je "u elementu". Zato se samo blagonaklono smeškala, vidno se zabavljajući ovim Alfijevim nestašlukom.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading