Kraj ruske bajke: Raskinuli Miloš Biković i Aglaja Tarasova

Autor:

05.04.2018 21:24

Foto:

Foto:



Glumac koji gradi uspešnu međunarodnu karijeru, Miloš Biković i njegova devojka, ruska glumica Aglaja Tarasova odlučili su da stave tačku na vezu.

Par koji je u vezi od jeseni 2016. i poslednjih meseci je delio stan u Moskvi, poput holivudskih zvezda svoju odluku je podelio sa javnošću putem društvenih mreža.

Друзья! Дабы избежать лишних разговоров и неправильных выводов, мы с Агушей хотим напрямую поделиться важной и сокровенной для нас новостью. К сожалению, после полутора лет совместной жизни, мы приняли решение расстаться. Это случилось из-за бешеных графиков и постоянных разъездов. Мы старались проводить вместе каждую свободную минуту, но сложилось так, что этих минут стало не хватать. Мы продолжаем относиться друг к другу с большой любовью и уважением, и остаёмся близкими друзьями и коллегами. Мы надеемся на вашу поддержку и понимание и благодарим за все тёплые слова, которые вы говорили о нас и нам за этот счастливый период.

Објава коју дели Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) дана 5. Апр 2018. у 8:56 PDT

- Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja. Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima - obrazložio je Biković.

Istu zajedničku sliku uz isti tekst objavila je na instagramu i Aglaja.

Друзья! Дабы избежать лишних разговоров и неправильных выводов,мы с Сербом хотим напрямую поделиться важной и сокровенной для нас новостью. К сожалению,после полутора лет совместной жизни,мы приняли решение расстаться. Это случилось из-за бешеных графиков и постоянных разъездов. Мы старались проводить вместе каждую свободную минуту, но сложилось так, что этих минут стало не хватать. Мы продолжаем относиться друг к другу с большой любовью и уважением,и остаёмся близкими друзьями и коллегами. Мы надеемся на вашу поддержку и понимание и благодарим за все тёплые слова, которые вы говорили о нас и нам за этот счастливый период.

Објава коју дели Аглая Тарасова (@aglayatarasova) дана 5. Апр 2018. у 8:50 PDT

Maja Gašić

Autor