Koncert za sve Natašine fanove: Mala plava u Beogradu

Autor:

08.11.2018 12:37

Foto:

Foto:



Nakon što je nedavno objavila singl pod nazivom "Mala plava“ i time obradovala mnogobrojne fanove, pop zvezda Nataša Bekvalac održaće u nedelju, 11. novembra, od 18 časova, u atrijumu BIG FASHION šoping centra veliki koncert, kada će posle dužeg vremena beogradska publika ponovo moći da je čuje uživo.

-Pre nešto više od godinu dana imala sam priliku da prvi put nastupim u prelepom ambijenutu BIG FASHION centra. Sećam se da je publika tada bila fenomenalna. Bio je to sjajan koncert sa izuzetnom energijom. Radujem se da se ponovo sretnemo i ovog puta obećavam još bolju atmosferu i provod - istakla je Nataša Bekvalac.

Novi singl "Mala plava“ koji je atraktivna Novosađanka snimila sa popularnim reperom Cobijem, već je osvojio publiku kako u Srbiji, tako i širom regiona, što pokazuje više od osam miliona pregleda na Youtube kanalu. Pored ove numere, publika će za vikend imati priliku da uživa i u hitovima, kao što su "Crta“, "Lave moj“, "Kraljica novih ljubavi“, "Ponovo“ "Original“, "Nikotin“ i mnogim drugim.

-Nakon kraće pauze, vratila sam se na muzičku scenu i vrlo sam inspirisana. Mnogi kažu da je moj novi singl potpuno drugačiji od onog što sam do sada radila. Volim da se poigram sa trendovima i to uglavnom uvek izađe na nešto interesantno. Sada sam se jako uželela publike i zato se radujem susretu zakazanom za nedelju - rekla je Nataša.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 27. Окт 2018. у 3:26 PDT

Ulaz na koncert je slobodan, a obožavaoci će imati priliku da se nakon nastupa i fotografišu sa popularnom pevačicom.