Kokain, pokušaj samoubistva, razvod: Bivša Spajsica otkrila tamnu prošlost

Autor:

18.11.2018 20:27

Foto:

Foto:



Bivša Spajsica Mel B priznala je da je ušmrkavala šest linija kokaina dnevno dok je radila na "X Factoru" kako bi "preživela" sa svojim suprugom Stivenom Belafonteom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 17. Окт 2018. у 7:57 PDT

U svojoj autobiografiji "Brutalno iskrena" otkrila je i to kako je pokušala da se ubije kada je popila 200 tableta protiv bolova 2014. godine. Dogodilo se u to u noći polufinala kada su je zamenili kao članicu žirija, ali već sledeću noć je bila na svom mestu. Tragovi pokušaja samoubistva su bili vidljivi, ali je ona kazala kako je za sve kriv stomačni virus.

Hajdi Klum i Mel B: “Singl” mame u akciji (foto)

Priznala je kako je svoj dan počinjala konzumiranjem dve linije kokaina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 30. Сеп 2018. у 6:54 PDT

-Bila sam tužna i patetična osoba. Bila sam van kontrole. Dnevno sam uzimala pet-šest linija pre i nakon posla. To je otupljivalo moju bol. Dizalo me je dovoljno da budem spremna i zaboravim na sve osim na šou. Bila sam toliko loše da sam posle dve nedelje snimanja 'X Factora' počela koristiti kokain kako bih izdržala. Da bih izdržala i život sa Stivenom koji je bio poput neurotične klaustrofobije - napisala je.

Rekla je kako to nije uticalo na njeno prosuđivanje kao člana žirija jer nije uzimala to tokom šoua.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 19. Сеп 2018. у 3:15 PDT

Bivša Spajsica kaže da je suprug učinio da se oseća ružnom i neželjenom, kao i da je on imao "biblioteku" snimaka seksa s njom. Napisala je poruku svojim ćerkama i popila pilule, ali je shvatila, dok je još bila pri svesti, da treba da ode u bolnicu i spasi se upravo zbog njih. Izgubila je svet i pala na vrata, zbog čega je imala masnice koje su se videle u "X Factoru".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 21. Авг 2018. у 5:00 PDT

Iako su joj lekari savetovali da ostane u bolnici jer joj jetra i bubrezi nisu bili uredu, odlučila je da se odmah sledeće noći vrati u šou. Izabrala je haljinu u kojoj se vide "posledice" i želela je ponosno da stane. Skinula je i venčani prsten čime je, kako je rekla, poslala Stivenu poruku da se j*** i da se razvodi, navodi klix.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Scary Spice Mel b (@officialmelb) дана 7. Авг 2018. у 12:38 PDT

U septembru se prijavila na lečenju u terapijskom centru nakon što joj je dijagnostfikovan postatraumatski stres, jer želi da bude bolja i za sebe i svoju decu.

Mel i Stiven su bili u braku 10 godina, a razveli su se u decembru prošle godine. Ipak, pravna bitka oko dece trajala je do kraja ovog leta.