Kit Urban o mračnoj prošlosti i paklu droge: Nikol je u moj život stigla kao anđeo s neba

Autor:

20.03.2018 22:08

Foto:

Foto:



Kantri muzičar Kit Urban javnosti je najpoznatiji po braku s australijskom glumicom Nikol Kidman, a sada je priznao kako je izgledao njegov život pre nego što je upoznao sadašnju suprugu.

Објава коју дели Keith Urban (@keithurban) дана 16. Сеп 2017. у 8:17 PDT

Naime, Kit je mladost proveo u raljama droge i alkohola, pa priznaje da ga je ljubav slavne glumice spasila od samog sebe.

Објава коју дели Keith Urban (@keithurban) дана 26. Окт 2016. у 2:26 PDT

Ljubav koja je odolela svim izazovima: Kako su Kit Urban i Nikol Kidman proslavili 11 godina braka (foto/video)

Na vrhuncima svoje karijere muzičar Kit Urban živeo je načinom života koji je kilometrima daleko od onog koji vodi danas. Naime, 50 – godišnji kantri pevač godinama je bio teški zavisnik o alkoholu i drogama, a to se reflektovalo na sve ostale aspekte njegovog života. Tako je sve do fatalnog susreta sa Nikol Kidman vodio besmislene ljubavne veze.

-Pre braka sam bio jako loš u vezama. Nisam mogao da se predam jednoj osobi, ali sam istovremeno pisao ljubavne pesme – izjavio je Kit i priznao da se zavisnosti rešio tek kada se pre 11 godina oženio Nikol Kidman.

Iako je posrnuli muzičar već u par navrata pokušao s lečenjem, Nikol je uzela stvari u svoje ruke i samo četiri meseca nakon venčanja organizovala intervenciju. U svojoj nameri je i uspela budući da Kit nikada više nije posegnuo za bilo kojom vrstom opijata.

Објава коју дели Keith Urban (@keithurban) дана 25. Јун 2017. у 7:55 PDT

- Nikol je u moj život stigla kao anđeo s neba čija me je ljubav u poslednjem trenutku izvukla iz pakla zavisnosti - rekao je muzičar.

Nikol Kidman o neuzvraćenoj ljubavi: Bila sam jako zaljubljena, a on me nije primećivao

Par se nakon toga posvetio osnivanju porodice pa danas imaju dve ćerke – desetogodišnju Sandej Rouz i osmogodišnju Fejt Margaret.