Kim Kardašijan: Nagradu posvetila hrabrim vatrogascima koji se bore s požarima u Kaliforniji (foto/video)

Autor:

12.11.2018 21:41

Foto:

Foto:



U Los Anđelesu dodeljene su "'People's Choice Awards', a porodica Kardašijan dobila je nagradu za najbolji rijaliti šou.

Požari u Kaliforniji: Izgorela kuća Džerarda Batlera (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели People's Choice (@peopleschoice) дана 11. Нов 2018. у 8:36 PST

Kim Kardašijan (38) se u govoru prilikom preuzimanja nagrade prisetila svih koji neumorno rade na suzbijanju požara koji proteklih dana haraju Kalifornijom i priznanje koje je njena porodica primila posvetila hrabrim vatrogascima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Actualité+ magazine (@actuplusmag) дана 12. Нов 2018. у 3:03 PST

Stopama tetke Kendal: Ćerka Kim Kardašijan prošetala modnom pistom (foto/video)

- Bila je ovo stvarno teška nedelja za nas i naše komšije. Naša su srca slomljena zbog stravične pucnjave i zbog svih onih koji su izgubili život i svoje domove, kao i zbog stotina hiljada nas koji smo morali napustiti svoje domove zbog požara koji trenutno haraju - rekla je Kim.

- Uprkos tragedijama, neverovatno je videti duh i junaštvo svih koji na prvoj liniji rizikuju svoje živote. Važno im je pomoći, sve što možemo da učinimo da pomognemo, poput donacija organizacijama koje prikupljaju namirnice i slično. Zapamtite, nijedan oblik pomoći nije premali. Naša zemlja je jača kada se skupimo svi zajedno. Moramo nastaviti da pomažemo jedni drugima u ovim teškim vremenima -dodala je rijaliti zvezda i nagradu posvetila svim vatrogascima, policajcima i spasiocima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimberlykikiwest) дана 11. Нов 2018. у 9:02 PST

Dodala je i kako iskreno ceni sve što vatrogasci rade i ponovila da se moli za sigurnost svih..

“Jezivo je što živimo u svetu u kojem je Kim K. zvezda”: Slavni roker “osuo paljbu” po Kardašijanki

Kim Kardašijan i njene sestru su morale napustiti svoj dom u Kalabasu zbog velikog požara koji se velikom brzinom širio Kalifornijom. U požaru je izgorela luksuzna kuća njenog oca, sada Kejtlin Džener (69). Strani mediji pišu i kako je uništen dom Kim Kardašijan i njenog supruga Kanjea Vesta (41), ali oni to još nisu komentarisali.