Kevin Spejsi odlazi u istoriju: Nastavlja se snimanje "House of Cards"

Autor:

27.11.2017 20:34

Foto:

Foto:



Serija "Kuća od karata" nastaviće da se snima i u svojoj šestoj i završnoj sezoni nakon produžene pauze, najavljeno je u pismu Pauline Miseli, više potpredsednice za poslovne i pravne poslove u kompaniji Media Rights Capital.

Crveni karton zbog seks afere: Netflix prekida sve veze s Kevinom Spejsijem

Објава коју дели House of Cards (@houseofcards) дана 21. Апр 2017. у 11:33 PDT

Netflix je ranije najavio kraj saradnje sa glumcem Kevinom Spejsijem koji je igrao u toj seriji, zbog serije incidenata u vezi sa seksualnim iskorišćavanjem koji su nedavno potresli svetsku javnost, a čiji je akter, između ostalih, bio i pomenuti glumac.

U pismu se navodi da će gledaocima "House of Cards" biti nadoknađen dvonedeljni prekid emitovanja od 27. novembra do 8. decembra. Navodi se i da će se serija verovatno nastaviti, ali još uvek nije jasno šta će se desiti sa likom Frensisa Andervuda kog tumači Spejsi.

-Poslednja dva meseca bila su test i proba za sve nas, i to na način na koji niko nije očekivao - napisala je Miseli - Jedna stvar koju smo naučili tokom ovog procesa je ta da je produkcija veća od samo jedne osobe i ne možemo biti ponosniji što smo povezani sa najodanijim i najtalentovanijim glumcima i ekipon u ovom biznisu.

I Spejsi i Robin Rajt osvojili su Golden Globe nagrade za uloge Frensisa i Kler Andervud. Serija "House of Cards" je postala prva striming televizijsa serija koja je zaslužila da bude uzeta u obzir pri dodeljivanju nagrade "Primetime Emmy Awards", nakon što je dobila nominacije za najbolju vrhunsku glavnu glumicu, najbolju glavnu ulogu, izuzetnu dramsku seriju i izvanrednu režiju.