Kendal Džener: Majka me izluđuje

Autor:

04.06.2015 18:28

Foto:

Foto:



Uspešna manekenka i polusestra Kim Kardašijan, Kendal Džener, zajedno sa celom porodicom prolazi kroz neverovatno buran period, jer je njen otac Brus promenio pol.

Majka joj pravi probleme (foto: Profimedia)

U jednoj epizodi rijaliti programa U korak sa Kardašijanovima, mlada manekenka je priznala kako joj majka ni malo ne pomaže da reši probleme, već je i povrh svega mnogo nervira što joj ne da da diše.

- Ne pušta me da dišem. Svima nam je teško i moramo se da se prilagodimo novonastaloj situaciji. Imam svoj život i to što me stalno prati čini mi ga težim – ispričala je Kendal i dodala da joj posao i putovanja daleko od kuće pomažu da ne misli o ocu koji je posao žena.

Majka i kćerka (foto: Profimedia)

Kris i Brus Džener venčali su se 1991. godine, a razvod je usledio 2013. godine, nakod 22 godine braka.

Par je u braku dobio dve kćerke Kendal i Kajli, dok je Brus sve godine braka bio očuh njenoj deci iz prvog braka - klanu Kardašijanovih kao i učesnik popularnog rijaliti programa.

Bivši olimpijac je nakon razvoda šokirao svet izjavom da želi da promeni pol i tad je počeo sa svojom transformacijom, što je njegovoj bivšoj supruzi najteže palo. Početkom nedelje saopštio je da se od sada zove Kejtlin.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading