Kejt Midlton NEKAD  i Megan Markl SAD: Koja princeza dominira stilom? (foto)

Autor:

27.12.2017 14:56

Foto:

Foto:



Glumica Megan Markl još nije postala deo britanske monarhije a javnost, posebno modni svet, uveliko je poredi sa omiljenom vojvotkinjom Kejt Midlton.Trenutno je njihov stil nemoguće ceniti po istim kriterijumima, budući da je supruga princa Vilijama u drugom stanju i treba da se porodi u aprilu, pa je tako njena garderoba više podređena udobnosti nego trendovima.

Preti da zaseni Kejt Midlton: Torbica Megan Markl rasprodata rekordnom brzinom (foto)

Zato su se modni znalci vratili malo u prošlost  i tako poredili prva pojavljivanja u javnosti ovih dama  - Kejt Midlton nekad i Megan Markl sad. Od veridbe jednog i drugog para je prošlo sedam godina, ali bez obzira na vremensku distancu, neosporno je da su se obe dame istakle savršenim stilom.

Dok su Megan i Hari svoje zaruke objavili fotkama u bašti Bakingemske palate, Kejt i Vilijam su to učinili unutar palate. Megan je nosila trendi beli kaputić sa šal kragnom i "nude" cipele na visoku štiklu.

A buduća vojvotkinja od Kembridža se odlučila za rojal plavu haljinu sa naborima koja se savršeno slagala uz verenički prsten.

Haljina koju je američka glumica obukla za zvanične vereničke fotografije ocenjena daleko raskošnijom od one koju je Kejt nosila u istoj prilici.

Prozirna haljina  britanske modne kuće “Ralph & Russo” staje čak 56.000 funti. dok je kreacija koju je Kejt nosila daleko skromnija i svedenijeg dizajna.

I božićne fotografije supruga prinčeva su takođe analizirane, a može se reći da im je stajling u ovoj prilici bio najsličniji.

Nešto tradicionalnija Kejt je odabrala ponovo "kraljevsku" boju - tamnocrvenu, dok je Megan kao prava Amerikanka više pristalica "lajt" varijanti - nenametljive bež, kamel i braon. Kako tradivija nalaže, obe dame su nosile šešire.

Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti: Dva potpuno različita stajlinga za božićnu misu (foto)

A post shared by HH (@settingmyowntrends) on Dec 27, 2017 at 4:28am PST

Maja Gašić

Autor