Kejt Midlton i princ Vilijam: Božićna čestitka kraljevske porodice (foto)

Autor:

18.12.2017 16:05

Foto:

Foto:



Kejt Midlton i princ Vilijam, koji u aprilu očekuju treće dete, i ove godine objavili su prazničnu čestitku kraljevske porodice.

Tvrdoglava princeza: Kako Šarlot zadaje glavobolju Kejt i Vilijamu (foto)

Veselje u kraljevskoj porodici: Princ Džordž slavi četvrti rođendan! (foto)

Najmlađi članovi, princ Džordž i princeza Šarlot, u središtu su pažnje porodičnog portrta, dok poziraju ispred svojih roditelja u Kensingtonskoj palati. Fotografija će biti, kao i ranijih godina, korišćena na njihovim božićnim i novogodišnjim čestitkama.

Nasledila mamu Kejt: Princeza Šarlot je najmlađa modna ikona (foto)

Trudna vojvotkinja od Kembridža je ponovno privukla pažnju javnosti svojim elegantnim stilom, ali prave zvezde su mala Šarlot i njen stariji brat koji su po ko zna koji put ukrali šou svojim roditeljima.

Fotografiju je snimio Kris Džekson, kraljevski fotograf koji je ovog leta zabeležio i četvrtu rođendansku fotografiju princa Džordža. Fotografija praznične čestitke, tvrde britanski mediji, verovatno je snimljena istoga dana kad je snimljena i rođendanska fotografija malog princa Džordža budući da nosi istu garderobu.

- Drago mi je da su princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža odlučili da koriste upravo ovaj porodični portret - napisao je Džekson na Instagramu uz opis: "Srećan Božić!"

Vilijam i Kejt od Kembridža: Rizična trudnoća

Deljenje božićne čestitke kraljevske porodice s javnošću postala je porodična tradicija. Vilijam i Kejt imaju više razloga za slavlje ove godine, jer osim što su saznali da će postati roditelji treći put, u kraljevskoj porodici se slavi i veridba princa Harija i Megan Markl.