Kejt Midlton i Megan Markl: Ima li netrpeljivosti među jetrvama?

Autor:

30.11.2018 16:00

Foto:

Foto:



Otkako je sredinom maja američka glumica Megan Markl i zvanično postala član britanske kraljevske porodice, jedno pitanje neprestano intrigira javnost. Kakav je zapravo odnos između supruga prinčeva Harija i Vilijama? Da li među jetrvama zaista postoji netrpeljivost, kako se često navodi u svetskoj štampi?

Kejt Midlton: Omiljeni praznični aksesoar vojvotkinje od Kembridža (foto)

Ono što navode kao osnovni razlog neslaganja između vojvotkinje od Saseksa i Kembridža, jesu kulturološke razlike. Megan, koja je Amerikanka, ne drži mnogo do stroge britanske tradicije, za razliku od Kejt. S druge strane, Kejt koja se pre osam godina udala za Vilijama, za ovo vreme izgradila je  izuzetno blizak odnos sa Harijem, koji joj se uvek poveravao i gledao na nju kao na stariju sestru. Dolaskom Megan u porodicu sve se to promenilo.

Kraljevski promašaj Kejt Midlton: Haljina po uzoru na stil Ledi Di na meti kritika (foto)

Navodi se i da je napetom odnosu između Marklove i Midltonove kumovala i sama kraljica Elizabeta, koja ne krije sipmatije prema supruzi omiljenog unuka, dok je prema Kejt prilično rezervisana.

Da nije baš sve tako kao što se predstavlja u medijima, potvrdio je i izvor iz Kensingtonske palate u izjavi za "People". Sudeći po poslednjem Božiću koji su provele zajedno, vojvotkinja od Kembridža i Saseksa zapravo imaju vrlo korektan odnos.

Iskreno o kraljevskoj porodici: Šta Sara Ferguson stvarno misli o Megan i Kejt

- Svima je Božić mnogo važan i prošle godine su se zaista divno proveli zajedno. Mada ne može se reći da su najbolje prijateljice, Megan i Kejt se dobro slažu i vreme koje su svi zajedno proveli im je dragoceno - otkrio je izvor.

Maja Gašić

Autor