Katarina Radivojević o seriji "Ubice mog oca": Glumci žive za ulogu koju tumačim

Autor:

14.11.2016 19:26

Foto:

Foto:



Serija “Ubice mog oca”, koja je nedavno počela da se prikazuje na RTS-u izazvala je veliko interesovanje, a značajnu ulogu u njoj je ostvarila i  Katarina Radovojević koja već godinama živi i radi na relaciji Srbija-Los Anđeles.

-  Imam veliko poštovanje prema starijim kolegama, ali mladi glumci donose neku novu i drugačiju energiju na snimanja,
rekla je uspešna glumica za magazin "Gloria" i istakla da glumci žive za uloge kakvu ona tumači u seriji, javnog tužioca, ženu koja pored drame na poslu proživljava i svoju unutrašnju.

Iako zbog života na dva kontinenta i brojnih obaveza, ne uspeva da prati rad kolege mlađe generacije, Katarina ima svoje favorite.

- Ne stižem da pratim njihov rad, ali mi se sviđa kako glumi Miloš Biković, pa čak i to što izgleda kao romantični heroj. Od malo starijih to je Vuk Kostić, koji je fantastičan. I baš je glupo da ih izdvajam jednog po jednog. Dopada mi se i Nina Janković. Sjajna je glumica, vrlo je lepa i harizmatična. U svakom trenutku zna šta radi, poštuje igru svojih kolega. Nisu svi glumci takvi i drago mi je što sa njom igram u Gaginoj seriji- bila je iskrena glumica u razgovoru za Gloriju.

Serija je za kratko vreme emitovanja postigla ogroman uspeh, što govori da je našoj publici bila potrebna, za promenu, jedna dobra kriminalistička priča,a glumačka imena koja se pojavlju u njoj garantuju kvalitet. Pored Katarine Radivojević uloge u seriji tumače i Vuk Kostić, Nine Janković, Nebojša Glogovac, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Slavko Štimac, Mirjana Karanović..

Komentari. (0)

Loading