Kako je sestra Penelope Kruz osvojila harizmatičnog Džej Keja (video)

Autor:

24.02.2017 15:11

Foto:

Foto:



Britanski bend "Džemirokvaj" pripremio je pravu poslasticu svojim fanovima. Jedan od najznačajnijih esid-džez i fank sastava današnjice, posle sedam godina pauze snimio je novi album koji će se pod nazivom "Automation" na tržištu pojaviti 31. marta u izdanju kuće Virgin EMI.

Opuštena, skromna i prirodna: Monika Beluči “održala lekciju” razmaženim svetskim zvezdama

Ovih dana fank veterani predvođeni harizmatičnim Džej Kejem objavili su i novi videospot za singl "Cloud 9", a sve što smo nekad voleli kod ovih Britanaca i dalje je tu.

Članovi benda otkrivaju da njihova nova pesma govori o ljubavi, a sve je zapakovano u dobru plesnu fank muzičku priču, kako smo kod njih i navikli.

Spot je sniman u Španiji pod rediteljskom palicom Čarlija Lajteninga, a glavnu ulogu je već tradicionalno odigrao frontmen Džej Kej koji se zaljubljuje u prelepu ženu. Šarmatna crnka, partnerka u spotu Džej Keja je glumica i model Monika Kruz, sestra popularne svetske zvezde Penelope Kruz.

Određene scene iz spota nose posvetu nekadašnjeg hita "Džemirokvaj" - "Cosmic Girl", a tu su i prepoznatljivi plesni pokreti temperamentnog Džej Keja.

Dženifer Lopez konačno progovorila o vezi s Drejkom i zašto voli mlađe muškarce

Inače, mlađa sestra Penelope Kruz je u junu 2013 rodila ćerkicu Antonelu, čime je Monika ispunila svoju najveću želju – da postane majka. Ona je, na opšte iznenađenje konzervativne španske javnosti, zatrudnela pomoću sperme nepoznatog donora, a prilikom trudnoće i porođaja podršku su joj pružili svi članovi porodice.

Komentari. (0)

Loading