Kako je Natašu Bekvalac suprug iznenadio za 36. rođendan

Autor:

26.09.2016 21:17

Foto:

Foto:



Novosadska pevačica je u nekoliko navrata isticala da bi suprug Ljuba za nju učinio sve. On je opravdao titulu savršenog supruga, pa je svojoj dragoj priredio specijalno iznenađenje za rođendan. Naime, Natašu je  suprug iznenadio  putovanjem u austrijsku prestonicu, gde su proveli romantični vikend.

- Ljuba ima previše obaveza, te gotovo uvek kasno dolazi s posla kući. S druge strane, Nataša nekoliko puta nedeljno ima zakazane nastupe, pa se tako često mimoiđu i retko imaju priliku da budu non-stop zajedno. Kako bi je iznenadio, Ljuba je uzeo dva slobodna dana i isplanirao romantični vikend u Beču pred Natašin rođendan - otkrio je "Blic" izvor blizak pevačici.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 15, 2016 at 3:50am PDT

Ljuba je odlučio da hotel  „Saher“ bude mesto ove intimne proslave, pa  su bili smešteni u jednom od luksuznih apartmana.

Veče pred njen rođendan organizovao je privatnu večeru u restoranu hotela, samo za njih dvoje. Osoblje hotela bilo je oduševljeno tim gestom, pa se maksimalno potrudilo da ispuni svaku želju - dodaje izvor za “Blic”.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 26, 2016 at 12:49am PDT

Pevačica nije želela da govori o rođendanskim poklonima, ali je otkrila da je srećna što su pored nje na rođendanu bili dragi ljudi.

- Odrasla sam u velikoj porodici i uvek je bilo puno ljudi u kući za moj rođendan. Ipak, kako sam starija, više volim da rođendan proslavljam u krugu mojih najmilijih. Nemam velike želje osim da budem zdrava i da uživam pored svoje ćerke Hane i supruga - rekla je Nataša za “Blic”.

Komentari. (0)

Loading