Kad se dečaci zaigraju: Mima Karadžić i Slaven Došlo ovako odmeravaju snage

Autor:

28.03.2017 18:22

Foto:

Foto:



Ko je pobedio u igrici "Time Crisis 4" ne zna se, ali očigledno je da su se Mima Karadžić i Slaven Došlo odlično zabavili u Lincu. Glumci su nedavno boravili u Austriji gde su promovisali film "Biser Bojane", u kom igraju oca i sina, a razlika u godinama im nimalo ne smeta da zajednički uživaju u provereno dobrim "muškim sportovima".

Film "Biser Bojane" uigranog producentsko-rediteljskog tima Milan Karadžić, Milutin Mima Karadžić i Dragan Đurković premijerno je predstavio ovu romantičnu komediju publici u Beogradu, a već dan kasnije ostvarenje se našlo na repertoaru bioskopa širom Srbije i Crne Gore, te je za kratko vreme postigao veliku popularnost kod domaće publike.

U središtu priče je Đorđe Popović (ulogu tumači Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Odlazi u Crnu Goru gde upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

U filmu igraju i Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić, Marija Labudović.

Komentari. (0)

Loading