Još jedno kraljevsko venčanje u Vindzoru: O romantičnoj venčanici ledi Gabrijele svet priča (foto)

Autor:

19.05.2019 21:59

Foto:

Foto:



Gabrijela Vindzor, ćerka princa Majkla od Kenta, brata od strica kraljice Elizabete, izgovorila je  sudbonosno "da"  biznismenu Tomasu Kingstonu.

Poput princa Harija i Megan Markl, princeze Judžinije i Džeka Bruksbenka, i 38-godišnja ledi se venčala u kapeli Svetog Džordža u Vindzoru.

Plavokosa ledi oduševila je odabirom venčanice, koja je po mišljenju modnih stručnjaka čak lepša od one koju nosila vojvotkinja od Saseksa. Čipkana haljina je ručno rađena specijalno za članicu britanske monarhije, a izrada je trajala čak pet meseci.

Gabrijela je nosila i dug veo sa dijamantskom tijarom svoje bake, princeze Marine.

Budući da se porodila sveka pre par nedelja, Megan nije prisustvovala venčanju, a Hari je došao u društvu ledi Sofi Vinklman. Crkvenom venčanju su prisustvovali  i kraljica Elizabeta Druga i princ Filip. #gallery-16 { margin: auto; } #gallery-16 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-16 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-16 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Maja Gašić

Autor