Jako obezbeđenje i misteriozni prijatelj: Svi detalji posete Tifani Tramp srpskoj prestonici

Autor:

13.03.2019 11:00

Foto:

Foto:



Tifani Tramp (25), najmlađa ćerka aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa, boravi u Beogradu zahvaljujući bliskom prijatelju, izvesnom Srbinu, koji živi u Americi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Feb 18, 2019 at 11:14pm PST

Taj Srbin je Tifani i njenom društvu pričao kako je Beograd poznat po odličnom provodu, pa su odlučili da ga posete, prenose domaći mediji.

Pozdrav iz Srbije: Beogradska avantura Trampove naslednice (foto)

Sa njom, njenim dečkom Majklom Bulosom, milionerom iz Nigerije i još jednim prijateljem u poseti Beogradu su i agenti američke Tajne službe (United States Secret Service), koji, između ostalih, obezbeđuju i predsednika SAD i članove njegove bliže i šire porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Nov 1, 2016 at 8:04pm PDT

Podršku obezbeđenju ćerke predsednika SAD u toku njenog boravka u Srbiji daju ipripadnici elitne Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP Srbije.

Novu ljubav krila i od tate: Tifani Tramp ima novog dečka

Organizacija posete Trampove ćerke u Beogradu, trajala je nekoliko nedelja, kako bi dve službe napravile detaljan plan boravka. Tifani bi sa društvom boravila ukupno 11 dana u srpskoj prestonici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Jun 18, 2017 at 4:08pm PDT

Kako je Tifani Tramp ćerka predsednika Donalda Trampa, ona je i bezbednosno interesantna osoba, pa je za njeno kretanje obavešteno vrlo malo ljudi i iz drugih državnih i vojnih bezbednosnih struktura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Dec 26, 2017 at 9:41pm PST

Prva dama ratuje sa tabloidima: Melaniji Tramp javno izvinjenje i odšteta zbog širenja laži

Tifani je odsela u jednom hotelu u samom centru Beograda, omiljenom mestu mlađih inostranih turista, a u toku dana je obilazila poznata mesta gde izlaze mlađi Beograđani - u Vasinoj, Rajićevoj i u Ulici kralja Petra. Tifani bi trebalo da poseti i kraljevski dvor na Dedinju, ali sve može da se otkaže u poslednjem trenutku.

 

View this post on Instagram

 

Поздрав из Србије ??

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Mar 12, 2019 at 5:25am PDT

Tifani se retko pojavljuje u javnosti: Trampova mlađa ćerka zasenila slavnu Ivanku (foto)

U neposrednom okruženju, oko Tifani se nalaze četvorica agenata Tajne službe, obučenih kao civili, ali su vrlo brzo otkriveni po načinu oblačenja koje odskače od svakodnevnog oblačenja Beograđana njihovog uzrasta - jedan je izgledao kao drvoseča i nije krio da ima bubicu u uvu, dok su ostali nosili jakne i prsluke karakteristične za američki Srednji Zapad, kao i patike za duge šetnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on May 5, 2017 at 1:57pm PDT

Karađorđevići u gostima kod Donalda i Melanije Tramp (foto)

Za razliku od njih, Tifani i njeno društvo stopili su se sa Beograđanima po načinu oblačenja, ali ju je jedan detalj mnogo razlikovao - skupocena kožna tašna Yves Saint Laurent  od nekoliko stotina dolara.