Intimna ceremonija na obali mora: Venčali se Momčilo Otašević i Jelena Perčin (foto)

Autor:

02.05.2018 15:35

Foto:

Foto:



Crnogorski glumac Momčilo Otašević (28) i njegova koleginica, dugogodišnja devojka, a uskoro i mama njihovog deteta Jelena Perčin (37) venčali su se juče u Dobroti, malenom mestu smeštenom u neposrednoj blizini Kotora.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin: Dete kao kruna ljubavi

Momčilo i Jelena su se u prisustvu rodbine i najbližih prijatelja zavetovali jedno drugom na večnu ljubav, a budući da je mlada u poodmakloj trudnoći, nije se odlučila za venčanicu, već elegantnu zelenu haljinu do kolena.

I mada je u nedavnom intervjuu za "Gloriju" glumac ispričao da još ne planiraju brak, ipak su promenili planove.

- Toliko oboje imamo posla i obaveza da uopšte o tome nismo razgovarali. Oboma nam je bitno da sve prođe u najboljem redu, pre svega prođaj, pa onda i ostalo. Dok sam bio mlađi, mislio sam da neću praviti klasičnu svadbu, ali otkud znam, možda promenim mišljenje u poslednjem trenutku. Znam jedino da se ljudi obično umore na svojim svadbama i da mi je uvek pomalo žao mladenaca. Tako da to ne bih želeo sebi. Ipak, videćemo šta će sutra doneti - ispričao je Momčilo za "Gloriju".

Momčilo se sa devet godina starijom Jelenom upoznao pre pola decenije na setu “Zore dubrovačke”, a u vezi su dve i po. Ljubav se rodila kad su se ponovo našli pred kamerama u seriji “Kud puklo da puklo”, gde ona igra zavodnicu Mirandu Žeravicu koja osvaja oženjenenog Damira, kog tumači Momčilo.

Glumica je već bila u braku i sa ugostiteljem Kristijanom Babićem ima devetogodišnju ćerku Lotu.

Maja Gašić

Autor