Igra prestola obara rekorde po gledanosti, ali i po honorarima

Autor:

15.12.2016 15:54

Foto:

Foto:



Planetarno popularna serija "Igra prestola", tokom šest godina emitovanja i šest sezona, oborila je sve rekorde po gledanosti, a osvojila je gotovo i sve nagrade!

https://www.gloria.rs/vesti/igra-prestola-rekorder-po-broju-osvojenih-emija/

Sedam sezona serije obećava mnogo novih zapleta, ali i nove likove. Potvrđeno je da će se ovom ostvarenju nastalom po knjizi “Pesmi leda i vatre”, autora Džordža R.R. Martina, pridružiti i Anđela Lensberi i Džim Broadbent.

https://www.gloria.rs/vesti/najpoznatija-bakica-detektivka-u-igri-prestola/

I dok fanovi željno iščekuju sedmu sezonu koje će se emitovati na leto 2017, glumci ovog hit ostvarenja prolaze kroz lične drame.

Jedna od njih je i Lena Hedi, glumica koja u seriji tumači lik Sersej, najomrženije žene u svih sedam kraljevstva. A čini se da Lena i u privatnom životu ima "neprijatelje". Makar jednog.

Njen bivši suprug, Piter Lohran, sa kojim se glumica trenutno sudi oko strateljstva nad šestogodišnjim sinom Vajlijem, zahteva da mu da mu Lena plati troškove suđenja u vrednosti od 40 hiljada dolara. Kako je otkrio za "E! News!", glumica po epizodi zarađuje ,ilion dolara, te ovo nije veliki finansijski izdatak za nju.

Producentska kuća HBO nije dala zvaničnu izjavu povodom ovakve tvrdnje, ali iz proverenih izvora se zna da su glavni glumci "Igre prestola" - Piter Dinklidž (Tajron Lanister) Kit Harington (Džon Snou), Emilija Klark (Deneris Targerijan) i Nikolaj Koster-Valdau (Džejmi Lanister) postigli dogovor da im se plaća upravo milion dolara po epizodi!

Do you like Jon Snow better as the Lord Commander of Night's Watch or the King in the North? ? - {via @kitharingtone}

A photo posted by Game of Thrones Insider (@got_insider) on Dec 2, 2016 at 4:52am PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading