I Silvester Stalone optužen za silovanje, glumac tvrdi: Ovo je apsurdna priča!

Autor:

17.11.2017 22:53

Foto:

Foto:



Glumac Silvester Stalone demantovao je navode da je zajedno sa svojim telohraniteljem seksualno napastvovao šesnaestogodišnju obožavateljku u Las Vegasu 80-ih godina.

Britanski tabloid Daily mail objavio je, navodni, policijski izveštaj iz 1986. godine, u kojem se navode optužbe.

Mlada žena nije podigla tužbu jer je, kako glasi u izveštaju, bila "ponižena i posramljena“, ali i veoma uplašena. Nikakvi dalji postupci nisu preduzeti.

Portparolka holvudskog glumca, najpoznatijeg po ulogama u akcionim filmovima, istakao je da je priča "kategorično neistinita“.

A very happy Father's Day with my wonderful girls past and present… Thank you!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Jun 18, 2017 at 1:45pm PDT

Mišel Bega opisala je optužbe kao "apsurdne“, dodajući:

-Niko nije bio svestan ove priče sve dok danas nije objavljena, uključujući i gospodina Stalonea. Nijednog trenutka gospodina Stalonea niko iz policije nije kontaktirao vezano za ovaj 'slučaj' - rekla je portparolka.

Navodno, u izveštaju se objašnjava da su se devojka i Stalone upoznali jula 1986. godine u zgradi tadašnjeg hotela "Hilton“ u Las Vegasu, kada je dobila autogram od glumca.

Ona je tvrdila da joj je telohranitelj dao ključeve od hotelske sobe, gde se, navodno, silovanje odigralo.

- Rekla je da joj je nakon što su se obukli, Stalone rekao da su obojica oženjeni muškarci i da ne sme nikome da kaže šta se desilo i da će je, ako to uradi, 'prebiti' - napisao je policajac u izveštaju, koji je preneo Daily mail.