"House of Cards": Šta se desilo s likom koji je glumio Kevin Spejsi (video)

Autor:

06.09.2018 15:46

Foto:

Foto:



Kevin Spejsi koji je poslednjih meseci optužen za brojne seksualne napade izgubio je mnoge poslovne angažmane, a novi trejler hit serije "House of cards" otkriva sudbinu lika kojeg je tumačio - Frenka Andervuda, američkog predsednika.

Tužilac odustao od procesa: Slučaj protiv Kevina Spejsija zastareo

Pre dva dana doneta je odluka da je sudski postupak potiv glumca Spejsija po tužbi za seksualni napad iz 1992. godine zastareo i da on neće biti pokrenut. Spejsi se nije oglašavao povodom toga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели House of Cards (@houseofcards) дана 5. Сеп 2018. у 6:31 PDT

Trejler, koji je pušten u sredu, pokazuje Kler (Robin Rajt), Frenkovu suprugu koja stoji iznad njegovog groba i izgovara nekoliko emotivnih rečenica, piše Miror.

Robin Rajt o Kevinu Spejsiju: Bili smo samo saradnici, nisam ga dobro poznavala

-Reći ću ti ovo Frensis. Kada me sahrane, to neće biti u mom dvorištu. I kada budu izjavljivali saučešće, moraće da čekaju u redu - rekla je Kler, koja potom odlazi sa groblja na kojem osim nje, nema nikog više.

Trejler ne otkriva kako je Frenk umro, a ovo je šesta i poslednja sezona, koja će se fokusirati na lik koji tumači Robin Rajt. Ona je na kraju prošlog serijala postala predsednik SAD umesto Frenka.

Nastavlja se snimanje “House of cards”: Ove glumce gledaćemo u novoj sezoni (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kevin Spacey (@kevinspacey) дана 13. Јул 2017. у 8:49 PDT

Spejsi se suočio sa brojnim optužbama za seksualno uznemiravanje, nakon čega je priznao da je gej. Optužbe su stigle i od članova ekipe koji su radili na seriji "House of cards", a zbog skandala je dobio otkaz.