Hju Grant: Očinstvo je najlepša stvar koja mi se ikada dogodila

Autor:

12.01.2018 17:55

Foto:

Foto:



Nakon što je u javnost procurila informacija da će Hju Grant peti put postati otac, britanski zavodnik rekao je kako je očinstvo najlepša stvar koja mu se dogodila u životu.

Објава коју дели Hugh Grant (@hughgrantphotos) дана 21. Мај 2017. у 9:23 PDT

-Očinstvo je najlepša stvar koja mi se ikada dogodila. Znam da zvuči kao kliše, ali to je istina. Odjednom se pojavi neko koga voliš više od sebe i taj neko te voli jednako sasvim iskreno - rekao je proslavljeni umetnik.

Od večitog neženje do ponosnog tate: Hju Grant čeka peto dete

Glumac poznat po ulogama u filmovima "Četiri venčanja i sahrana", "Notthing Hill", "Dnevnik Bridžit Džouns", "Ustvari ljubav" otkrio je kako svoju decu najčešće zabavlja tako što na glavu stavi donji veš i trči za njima.

Објава коју дели Hugh Grant (@hughgrantphotos) дана 24. Апр 2017. у 4:34 PDT

-Uvek im je zabavno kada stavim donji veš na glavu. Ne postoji ništa smešnije. Moja dvogodišnja ćerkica često stavi pelenu na moju glavu. Volim tu igru - objašnjava on.

Iako retko govori o svom porodičnom životu, Grant je otkrio kako mu jedan sin prigovara što ne snima više filmova, dok drugi sin ne deli mišljenje svog brata.

Објава коју дели Hugh Grant (@hughgrantphotos) дана 31. Мар 2016. у 11:00 PDT

-Jednom sam ga zajedno s njegovih 97 prijatelja vodio na pretpremijeru filma. Njih 97 je bilo oduševljeno, a moj sin me pitao: "Zašto si stalno u kadru?" On je prava noćna mora - rekao je kroz smeh.

Pedesetsedmogodišnji glumac sa švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberstajn ima ćerku i sina, a sada očekuju svoje treće dete, dok s bivšom devojkom Tinglan Hong  Grant ima ćerku Tabitu i sina Feliksa.