Hit sapunica na srpski način: "Slatke lažljivice" dovele Mariju Karan u Beograd

Autor:

21.08.2017 14:42

Foto:

Foto:



Kad god se uželi porodice, prijatelja, ali i rada sa srpskim kolegama, vremenska razlika od devet sati i razdaljina od više od deset hiljada kilometara ne predstavljaju prepreku glumici Mariji Karan (35) da iz Los Anđelesa dođe u rodni Beograd.

Marija Karan uživa u ulozi majke: Marko je srećan i zadovoljan dečak

Glumica koja već godinama živi u Americi, gde je sa holivudskim producentom i agentom Džoelom Lubinom osnovala porodicu, nedavno se vratila u srpsku prestonicu zbog projekta na kome je radila duže od godinu. S ciljem da pomogne našoj umetničkoj sceni i poveže je sa svetom, Marija je osnovala “Balkan Projects”, čiji je prvi proizvod, izložba “Fade in 2: Ext. Modernistička kuća – Noć”, prikazan u Legatu Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića na Senjaku.

Ali, jedna od naših najlepših glumica je imala još jedan povod za dolazak u rodni grad. Radi se o ulozi u novoj seriji "Pet", domaćoj verziji hit sapunice "Slatke male lažljivice" (Pretty Little Liars). Reč je o pet nerazdvojnih drugarica iz detinjstva koje se posle 20 godina ponovo okupljaju u Beogradu.

Објава коју дели Marija Karan (@marakaran) дана 29. Јул 2017. у 6:59 PDT

Maja Gašić

Autor