Haljina Dženifer Lorens zapalila društvene mreže, glumica poručuje: To je moj izbor, dođite sebi ljudi

Autor:

21.02.2018 22:02

Foto:

Foto:



Dženifer Lorens, jedna od najplaćenijih glumica na svetu, proteklih dana našla se na meti kritika zbog izazovne i otvorene haljine koju je nosila prilikom fotografisanja sa kolegama u hladnom Londonu. Ogorčena glumica nije propustila priliku da odgovori mnogobrojnim kritičarima na društvenim mrežama.

Dženifer Lorens: Zašto (ne)volim fanove

Naime, brojni kritičari pitali su se na društvenim mrežama zašto Dženifer nije ogrnula nešto kada se fotografisala s kolegama na promociji novog filma "Red Sparrow" u Londonu, s obzirom da je dan bio jako hladan. Na fotografijama koje su objavljene glumica između kolega stoji u crnoj Versace haljini s dubokim dekolteom, dok su njih četvorica u kaputima.

-Zaista ne znam odakle da krenem. Ovo nije krajnje smešno, već sam duboko uvređena. Ta Versace haljina je izvanredna i mislite da bih je pokrila nekim šalom ili kaputom? Bila sam napolju na pet minuta. Stajala bih i u snegu za tu haljinu jer volim modu i jer je to moj izbor - napisala je Dženifer na Fejsbuku.

Glumica kaže kako komentari u vezi s njom nisu smešni ni feministički, već seksistički. Komentarisanje svega što neko drugi kaže ili uradi, poručuje glumica, neće odvesti ljude nigde.

Ležeran stil Dženifer Lorens koji modni kritičari obasipaju komplimentima (foto)

-Ovo pravi blesave zablude od stvarnih problema. Dođite sebi ljudi. Sve što vidite da nosim na sebi je moj izbor. Pa ako želim da mi bude hladno, i to je moj izbor - napisala je ogorčena glumica.

Brojni fanovi popularne glumica podržali su njene reči i prokomentarisali kako kritičari idu predaleko s osuđivanjem i komentarisanjem drugih ljudi.