Glumcu preti tužba zbog smrti bivše devojke

Autor:

20.09.2016 10:41

Foto:

Foto:



Protiv američkog glumca Džima Kerija podneta je tužba zbog sumnje da je nabavio drogu svojoj bivšoj partnerki, irskom fotografu Katrioni Vajt, koja je prošle godine izvršila samoubistvo.

Muž Katrione Vajt, Mark Barton, tvrdi da je glumac "zloupotrebio svoje bogatstvo i slavu da bi ilegalno nabavio i rasturao ilegalne i ponekad smrtonosne supstance".

Tužba protiv Kerija podneta je sudu u Los Anđelesu, godinu dana posle Katrionine smrti, prenosi agencija Beta.

Kako se navodi u tužbi, Katriona Vajt je umrla 24. septembra 2015. godine nakon što je istovremeno uzela pilule za spavanje, beta blokatore i ogromne doze jakih lekova protiv bolova.


U vreme njene smrti mediji su pisali o burnoj vezi koju je ova tridesetogodišnjakinja imala sa Džimom Kerijem.

Keri je izjavio da je šokiran i tužan zbog smrti Katrione koja je pre nego što će počiniti samoubistvo, na Tviteru ostavila poruku koja se tumačila kao oproštajna.

 

U svojoj objavi, Kerijeva partnerka je citirala pesnika Jejtsa:

- Vile, dođite i odnesite me sa ovog dosadnog sveta, i ja ću leteti s vama nošena vetrom...

Advokat Džima Kerija, Marti Singer, rekao je da je Katriona Vajt ukrala lekarske recepte od njegovog klijenta, a glumac je najavio da namerava da "čast odbrani pred sudom".

 - Strašna sramota - napisao je Keri u saopštenju, dodajući da bi mu bilo lakše da sedne sa advokatom tog čoveka i da učini da tužba nestane, ali da postoje trenuci u životu kada morate da odbranite svoju čast.

Džim Keri na sahrani Katrione Vajt

- Neću tolerisati ovaj bezdušni pokušaj da neko iskoristi mene ili ženu koju sam voleo - navodi se u saopštenju glumca.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading