Glumac u muzičkim vodama: Branislav Bane Tomašević predstavio spot "Ovo nije kraj" (foto/video)

Autor:

13.06.2018 12:14

Foto:

Foto:



Glumac Narodnog pozorišta u Beogradu Branislav Bane Tomašević (41) zaplivao je u muzičke vode, i predstavio javnosti svoj prvi singl i spot "Ovo nije kraj".

Branislav Tomašević o ulozi kriminalca u “Ubicama mog oca”: Imam neke njegove karakteristike

Poznat među kolegama kao neko ko sve rade do krajnjih granica izdržljivosti, Bane je, između ostalog, za ulogu Zvornika u seriji "Ubicama mog oca" smršao 25 kilograma i napravio čudo, pa mnogi zato veruju da će njegov muzički prvenac naići da dobar odziv kod publike.

Prve čestitke Tomaševiću uputile su mnogobrojne kolege: režiser Predrag Gaga Antonijević, glumci Katarina Gojković, Miloš Vlalukin, Stefan Buzurović, Vladimir Kovačević, Igor Stoimenov, Kristina i Vladan Savić, Kalina Kovačević, Vesna Dedić, Snežana Dakić, Vuk Jeremić...

Jelena Ivanović i Branislav Tomašević: Za sreću je potrebno petoro

Ipak, najveću podršku Banetu je pružala supruga Jelena, nekadašnja manekenka a sada vlasnica modne agencije "Model skauting ofis", koja mu je rodila sinove Dušana, Bogdana i Stefana.

Jelena i Branislav Tomašević: Večera sa ukusom greha

- Ovo je tek početak ozbiljne priče kojoj želim da se posvetim. Zavoleo sam muziku uz oca, koji se njome bavi pola veka. U meni je, kao dečaku, tinjala želja da se oprobam i u muzici. Sreća je htela da sam upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Karijera me je odvela u drugom smeru, a ovo je segment koji želim da dodam u život, jer čovek treba da iskoristi sve potencijale koje mu je bog dao - rekao je glumac na promociji singla "Ovo nije kraj".