Gluma u genima: Holivud polaže velike nade u unuka Gregorija Peka

Autor:

17.08.2018 16:20

Foto:

Foto:



Glumac Itan Pek, unuk holivudske legende Gregorija Peka, naći će se u ulozi Mister Spoka u drugoj sezoni CBS-ove serije "Zvezdane staze: Otkriće", čije prikazivanje se nastavlja sledeće godine.

Konan mlađi: Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera neverovatno liči na oca (foto)

Објава коју дели Ethan Peck (@ethangpeck) дана 10. Јан 2018. у 5:28 PST

Mladi Itan Pek (32) je relativno slabo poznat gledaocima. Do sada je glumio u ABC-jevom sitkomu "Deset stvari zbog kojih te mrzim".

Izvršni producent serije Aleks Kurzman rekao je u zvaničnom saopštenju da se "nada da će mladi Pek uspeti da iznese Spokove najveće kvalitete poput njegovih prethodnika, slavnog Lonarda Nimoja i Zakarija Kvinta".

Zvezda s pedigreom: Unuka Čarlija Čaplina osvaja egzotičnom lepotom i talentom

- Tokom 52 godine, otkad je serija počela da se emituje, glavni oficir Spok jedini je član originalne posade svemirskog broda koji se pojavljuje u svim razdobljima Zvezdanih staza" - podsetio je on, dodavši kako izbor novog glumca za ulogu oficira Spoka nije bio nimalo jednostavan posao.

Neverovatna sličnost: Pogledajte kako izgleda unuka Džeki Kenedi (foto)

- Mesecima smo tražili glumca koji će, poput Kvinta i Nimoja, uspešno dr Spoku udahnuti i tračak vlastite harizme - naveli su producenti.

Pekov deda Gregori, jedan je od najvećih glumaca zlatnog holivudskog razdoblja. Za Oskara je bio nominovan pet puta, a osvojio ga je 1962. godine za ulogu u filmu "Ubiti pticu rugalicu", snimljenom po istoimenom romanu književnice Harper Li. Preminuo je u junu 2003, u 87. godini.

Maja Gašić

Autor