Gaj Riči o bolnom razvodu od Madone: Ni jednog trenutka nisam zažalio što smo bili u braku

Autor:

11.05.2017 21:30

Foto:

Foto:



Iako su Gaj Riči i Madona tokom brakorazvodne parnice vodili tešku bitku za starateljstvo, danas, devet godina kasnije, britanski reditelj o svojoj bivšoj supruzi ne može da kaže ništa ružno.

Britanski reditelj je danas u srećnom braku s 35-godišnjom Jaki Ensli, a za magazin "Event" govorio je o najtežim danima, priznajući kako je sam kraj braka sa pevačicom doživeo kao umiranje.

U razgovoru za magazin Riči je priznao kako je razvod od 59-godišnje Madonne, s kojom ima dvojicu sinova, Roka i Dejvida, 2008. godine bio i te kako težak.

- Kraj braka je poput smrti. To je sve što mogu da kažem. Sada želim o njoj samo pozitivno da govorim. Ni jednog trenutka nisam zažalio što smo bili u braku. Ona je predivna majka i zna odlično s decom, tako da znam da će blizanci, koje je nedavno usvojila, dobiti neizmernu ljubav, kao i mogućnost školovanja. Zato, stvarno ne znam ko bi mogao nešto negativno da kaže o njoj.

Madona izgubila starateljstvo nad sinom

Budući da je njihov 16-godišnji sin Roko prošle godine uhapšen zbog posedovanja kanabisa, poznati redatelj je priznao kako je i on sam, kao tinejdžer, konzumirao opijate.

- Zanimale su me samo halucinogene droge. Ali i tome je jednog dana došao kraj. Do 19. godine bio sam završio s drogom - otkrio je reditelj.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading