Fotografija demantovala glasine o razvodu: Bekamovi proslavili 19 godina braka (foto)

Autor:

05.07.2018 13:39

Foto:

Foto:



Iako su u poslednje vreme sve glasnija šuškanja o navodnom razvodu Dejvida i Viktorije Bekam, podgrejana i činjenicom da zbog poslovnih obaveza žive na dve odvojene adrese - ona u Londonu, a suprug u Majamiju, najnovija fotografija na društvenim mrežama - reklo bi se da govori drugačije.

Trač ili istina: Bekamovi (ni)su stavili tačku na brak

Naime, slavni par juče je proslavio 19 godina braka, a modna dizajnerka je romantične trenutke sa slavlja podelila na društvenim mrežama i sa malo reči demantovala glasine o krizi u braku.

- 19. godina. Volim te najviše - napisala je kratko bivša Spajsica.

Human gest popularnog para: Bekamovi donirali garderobu koju su nosili na kraljevskom venčanju

Uz istu fotku na svom Instagram profilu proslavljeni fudbaler imao je samo nežne reči za ženu koja mu je podarila četvoro dece:

Dejvid Bekam pod uticajem supruge: Nova karijera bivšeg fudbalera? (foto/video)

-Devetnaest godina... Wow... U ovo vreme pre 19 godina bio sam od glave do pete u ljubičastom. Srećna godišnjica najdivnijoj supruzi i mami. Volim te!

Објава коју дели David Beckham (@davidbeckham) дана 11. Мар 2018. у 5:52 PDT

Porodica Bekam na okupu: Veseli praznici u Majamiju (foto)

Bračni par Bekam upoznao se 1997. godine u danima svoje najveće slave. Viktorija je tada bila član veoma popularnog britanskog benda Spice Girls. Dejvid je imao uspešnu fudbalsku karijeru kao igrač Manchester Uniteda. Venčali su se u julu 1999. godine, nekoliko meseci nakon što im se rodio prvi sin Bruklin. Kasnije su dobili sinove Romea(15) i Kruza (13), kao i ćerkicu Harper (6)