Epidemija razvoda u Holivudu se nastavlja: Nakon osam godina Ana Faris i Kris Prat stavili tačku na brak

Autor:

07.08.2017 12:44

Foto:

Foto:



"Branđelina", "Benifer", Naomi Vots i Liv Šrajber, Kejsi Aflek i Samer Finiks, Elen Dedženeris i Porša de Rosi, Ben Stiler i Kris Tejlor... samo su neki od holivudskih parova koji su u poslednjih godinu dana odlučili da stave tačku na svoje brakove.

Prvi intervju Anđeline Džoli nakon razvoda: Ne želim da plačem pod tušem i skrivam se

Naravno, onaj o kome se najviše pisao je razvod nekada "savršenog para" - Breda Pita i Anđeline Džoli, a svet je sazno da ništa nije onako bajkovito kako se čini i kako nam se predstavlja u javnosti. Makar kada su selebriti parovi u pitanju...

A sada je još jedan slavni glumački par odlučio da stavi tačku na brak. Jedna od najomiljenijih komičarki mlađe generacije - Ana Faris (40) i njen suprug Kris Prat (38)  su nakon osam godina braka obelodanili da se razvode.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on Apr 10, 2017 at 12:17pm PDT

Ana i Kris su se upoznali 2007. godine na snimanju romantične komedije "Take Me Home Tonight", a nakon dve godine su se i venčali na Baliju. Ubrzo su dobili i sina  - Džeka. I mada je delovalo da svršeno funkcionišu, u stvarnosti su imali probleme...

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on May 5, 2017 at 8:55am PDT


Odluku da se razvedu nisu doneli naprečac.

- S velikim žaljenjem vas obaveštavamo da se rastajemo. Trudili smo se dugo i veoma smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga mnogo vole i zbog njega želimo da ova situacija bude privatna koliko god je to moguće. Još uvek volimo jedno drugo i zauvek ćemo pamtiti i negovati sećanje na vreme joje smo proveli zajedno - naveli su  glumci u objavama na društvenim mrežama.

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on Aug 6, 2017 at 8:02pm PDT

Maja Gašić

Autor