Enrike Iglesijas ima svog favorita na Pesmi Evrovizije (foto)

Autor:

08.05.2017 12:44

Foto:

Foto:



U Kijevu sutra počinje 62. Evrovizija a prve polufinalne večeri, pod rednim brojem šest, nastupiće predstavnik Crne Gore Slavko Kalezić, koji će pevati pesmu "Space". Od predstavnika bivših jugoslovenskih republika sutra će ulaz u subotnje finale pokušati da obezbedi i Slovenija, koju predstavlja Omar Naber sa pesmom "On my way".

Srpska predstavnica Tijana Bogićević otvoriće u četvrtak drugo polufinale sa numerom "In too deep", a posle nje nastupaju i predstavnici Makedonije i Hrvatske - Jana Burčeska ("Dance alone") i Žak Hudek ("My friend").

Slavko Kalezić: Štikla je simbol savršenstva, ne može svaki muškarac da je razume i nosi

Na društvenim mrežama brojni su komentari da Podgoričaninu Slavku Kaleziću (31) ne priliči da se na nastupima na kojima predstavlja Crnu Goru pojavljuje golog torzoa, sa velikom pletenicom na glavi i odeven u uske helanke ili suknje.

Međutim, njegova ekscentričnost dopala se svetskoj zvezdi Enrikeu Iglesijasu (41) koji mu je uputio podršku na engleskom i španskom jeziku u video-poruci:

- Zdravo Slavko, ja sam Enrike. Znam da se takmičiš na "Evrosongu" i želim ti mnogo sreće u predstavljanju Crne Gore. Mnogo zagrljaja, mnogo sreće i drži se!

Kalezić je video u kome ga Iglesijas pozdravlja okačio na "Instagram" uz komentar: "O moj Bože! Ostao sam bez teksta! Enrike Iglesijas me podržava na evrovizijskom putovanju. Volim te mnogo! Te kjero mi amigo! Grasijas!"

Tijana Bogićević: Moj muž je pravoslavac, obožava ćevape i sarmu i, naravno, uči srpski

Ekscentrični muzičar za "Gloriju" je otkrio kakav je cilj sebi postavio na “Pesmi Evrovizije”

Cilj je svakako da svojoj državi obezbedim finale, ali, dogodilo se to ili ne, želim da dam svoj maksimum i da budem zadovoljan. Nikada mi nije bilo dovoljno da me drugi “potapšu po ramenu” ako ja mislim da sam mogao bolje. Želim da budem na visokom nivou, da zablistam.

Svestrani umetnik, inače magistar glume, svojim specifičnim izgledom izaziva brojne kontroverze. Neretko nastupa u visokim potpeticama, šljaštećim helankama i nesvakidašnjim kostimima. Kako potiče iz male sredine, iz Bjelopavlića nadomak Podgorice, njegov provokativni imidž često je nailazio na osude.

U početku sam se čudio kako to da ljudi ne razumeju da je sve ovo umetnost, da sam školovani glumac koji je na četvrtoj godini studija izabrao mjuzikl kao predmet koji najsavršenije spaja glumu, pokret i glas. Iznenađivalo me je što ne shvataju da je moj način izražavanja uzvišeniji, jer sam oduvek želeo da nastupam u pozorištu, da publika sedi dok ja izvodim performans. Moja misija je da širim ljubav. Ali, s vremenom sam shvatio da neko ko nije ostvaren ne može ništa drugo do da pljuje i nastavio sam svojim putem, uz ljude koji me iskreno vole i pružaju mi podršku. Gledam samo napred - rekao je Kalezić za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading