Emotivna poruka Marka Bulata: Prva fotografija tek rođenog naslednika u znaku ljubavi (foto)

Autor:

18.04.2019 15:03

Foto:

Foto:



Pevač Marko Bulat(45) pre dvadeset dana postao je tata drugi put, a rođenje sina mu je najlepši poklon za rođendan, koji će proslaviti 21. aprila.

Radost nakon dugih devet meseci prošaranih srećom i brigom: Marija i Marko Bulat dobili sina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on Mar 30, 2019 at 10:10am PDT

Njegova supruga Marija (33) porodila se 29. marta i na svet donela dečaka, teškog 3.255 grama i dugačkog 53 centimetra, kome su dali ime Sava.

Marko Bulat u velikom stilu izveo suprugu i bebu iz bolnice: Bela limuzina za sina prvenca (foto)

Marko i Marija presrećni su što je mališan rođen u devetom mesecu i što je sve proteklo u najboljem redu, pošto je njihovo prvo dete, kćerkica Dorotea, rođena u 27. nedelji trudnoće i morala je tri meseca da provede u inkubatoru. Tada su preživeli pravu agoniju dok Dorotea nije izašla iz bolnice, a plašili su se da im se to ne dogodi i ovaj put.

Marko, Marija i Dorotea

Ova trudnoća je bila visokorizična i Marija je morala da miruje i bude pod stalnim nadzorom lekara – rekao je Marko za magazin "Gloria" S nestrpljenjem smo brojali svaku nedelju, strepeli i nadali se da će sve proteći bez problema. Kad se Sava rodio, svima nam je laknulo. Od početka je bilo dosta i uspona i padova, ali smo ih prošli zajedno, bio sam uz suprugu u svakom momentu i trudio se da joj, koliko god sam mogao, olakšam svakodnevicu.

Marko Bulat: Najlepši poklon za rođendan

Iako je bio u porodilištu pevač nije prisustvovao porođaju, što ga nije sprečilo da se veseli dolasku naslednika. A od kada su mama i beba stigli kući, ponosni tata i suprug ne odvaja se od svojih najmilijih.

Marko Bulat: Jedva čekamo da stigne Sava

Svoju sreću i ljubav prema Mariji i Savi, pevač je podelio sa prijateljima na društvenim mrežama i prvi put pokazao tek rođenog naslednika.

 

-Moje najveće blago, moje milo i drago...ljubav mog života - napisao je Marko.