Džordž Kluni uporedio Megan sa princezom Dajanom: Ne dozvolite da se istorija ponovi

Autor:

12.02.2019 11:05

Foto:

Foto:



Princ Hari i Megan Markl su bliski prijatelji sa bračnim parom Kluni, zbog čega je holivudski superstar osetio potrebu da apeluje na javnost i zaustavi medijski linč i širenje neistina na račun novopečene vojvotkinje.

“People” odabrao 10 ikona stila u 2018: Megan Markl ili Amal Kluni, ko je na tronu? (foto)

Poslednjih meseci dosta se pisalo o raznim kapricima bivše glumice, kao na primer da je pre venčanja tražila da se postave osveživači prostora u Vestminsterskoj opatiji, jer "zaudara na ustajalo". Pisalo se i da je zaljubljeni Hari čak povisio ton na člana posluge koji je oklevao da ispuni neki od Meganinih iracionalnih zahteva: "Šta Megan želi, ona će to i dobiti".

Vojvotkinju koja je u sednom mesecu trudnoće opsedaju fotografi, mediji analiziraju svaki njen pokret, izraz lica, svaku izgovorenu reč i traže u svemu neki dublji smisao. Ne pomažu ni uvrede koje na njen račun neprestano iznose otac, brat i sestra koji je nemilice blate u javnosti.

Vojvotkinja od Saseksa kreira svoja pravila: Zašto Megan Markl nikada ne nosi rukavice?

Zbog svega ovoga, potrebu da se obrati javnosti osetio je i oskarovac Džordž Kluni, čija supruga Amal je vrlo bliska prijateljica sa Megan.

- Neprestano je opsedaju, jure i šire neistine o njoj - rekao je glumac - Ona je u sedmom mesecu trudnoće, a progone je i blate na isti način kao što su to činili sa princezom Dajanom. 

Modni budžet dama plave krvi: Megan Markl najrasipnija među princezama

Glumac je apelovao na medije i javnost da ne dozvoli da Megan ne završi kao pokojna princeza.

Megan Markl: Trudnica koja prkosi kraljevskoj tradiciji

- Istorija se ponavlja, a videli smo kako se priča sa Dajanom završila - rekao je Kluni aludirajući na udes u kojem je poginula Ledi Di, a do kojeg je došlo kada je princezin vozač pokušavao da umakne paparacima.

Maja Gašić

Autor