Džoni Dep: Bivši menadžeri otkrivaju strogo čuvane tajne slavnog glumca

Autor:

27.08.2018 22:20

Foto:

Foto:



Holivudskom glumcu Džoniju Depu kroz bubicu su šaptali reči tokom snimanja filmova da ne bi morao da pamti scenarije, pišu američki mediji prenoseći tvrdnje njegovih bivših menadžera. Navodi su se pojavili tokom nastavka sudskog spora između glumca i njegovih bivših menadžera, koje Dep tuži za proneveru njegovog novca.

Džoni Dep i Amber Herd: Bizarni detalji burne veze holivudskog para zgrozili javnost

Među njihovih tvrdnjama o trošenju novca, ističe se da je Dep platio stotine hiljada dolara da zaposli tonca da mu kroz bubicu suflira reči koje treba da kaže.

Poznati glumac je koristio takav metod „godinama kako bi mu suflirali tokom snimanja filmova“, navodi se u sudskim spisima.

Džoni Dep prolazi kroz težak period: Sipam votku i pišem dok mi se oči ne napune suzama

- Dep je insistirao da inženjer zvuka bude angažovan na godišnje ugovore da ne bi više morao da pamti reči - objašnjava se u spisima koje je napisao Majkl Kamp u ime glumčevih bivših menadžera Džoela i Roberta Mandela.

Detalje sudskih dokumenata preneli su Holivud reporter, Varajeti, Dedlajn, Njujork post i drugi mediji. Depov advokat odgovorio je na optužbe, opisujući ih kao „brbljanje“.

Džoni Dep: Od najvećeg holivudskog kupoholičara do bankrot pirata

- Tako reaguju ljudi koji su krivci kada ih suočite sa detaljima i rezultatima devetomesečne pravne i forenzičke istrage, koju su sprovele četiri firme - rekao je Adam Valdman.

Maja Gašić

Autor