Dženifer Aniston: Zašto sam se osećala osramoćeno posle razvoda od Breda

Autor:

08.11.2016 19:56

Foto:

Foto:



 

Kada je pre deset godina, Bred Pit ostavio Dženifer Aniston zbog Anđeline Džoli, oni koji su mu bliski tvrde da je bio veoma uznemiren, jer je znao koliko se loše poneo. To što je odlučio da sledi svoje srce, javnost mu nikada nije oprostila.


Mnogi su se nadali i priželjkivali da će pravda jednom biti zadovoljena i da će se zlatni par Holivuda rastati, što se i dogodilo. Sve oči su bile uprte u Dženifer, koja je sada u srećnom braku sa kolegom Džastinom Teroksom. Čekalo se na njenu reakciju u kojoj bi likovala ili se bar malo nasladjivala, a ona je napokon rekla šta misli za "Hafington post".


Naime, zvezda serije "Prijatelji" se ponovo dotakla položaja žena u današnjem društvu, koje nameće pravila ponašanja i progovorila o najbolnijem perioda svog života.

Istakla je da  joj je nametnuto da se oseća loše zbog razvoda i zbog toga što se nije ostvarila kao majka.

-Toliko sam radila i trudila se oko svoje karijere, pa mi smeta što me društvo svodi samo na osobu koja nema decu, bila je iskrena glumica.

Džastin Teroks se takođe osvrnuo na razvod koji je uzdrmao Holivud - Kao dete razvedenih roditelja mogu samo da kažem da je ovo jako teška vest za decu. Ljudi imaju težak period, i to je sve.

Iako se činilo da Anđelina i Bred neće lako postići dogovor oni su uspeli da pronađu rešenje, pa je Anđelina Džoli dobila je starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Komentari. (0)

Loading