Dženifer Aniston: Nastavak "Prijatelja" bi bio izuzetno dosadan, a evo i zašto

Autor:

11.05.2017 12:32

Foto:

Foto:



Već neko vreme se spekuliše o nastavku jedne od najpopularnijih serija ikada snimljenih -  "Prijatelja". I dok fanovi ovog popularnog sitkoma ne kriju radost zbog ponovnog okupljanja Monike, Čendlera, Džoija, Rejčel, Fibi i Rosa, za sada se čini da im želja neće biti ispunjena.

Neočekivano izdanje Dženifer Aniston pobralo sve pohvale (foto)

A post shared by @friends.tv.show.official on Feb 6, 2017 at 7:36am PST

O tome šta misli o snimanju novih epizoda "Prijatelja", jedna od glavnih glumica u seriji Dženifer Aniston je otkrila prilikom gostovanja u jednoj američkoj radio emisiji.

- Često smo umeli da se našalimo da su "Prijatelji" snimani u današnje vreme, bili bi izuzetno dosadni. Na setu bi bila grupa ljudi koja sedi u kafeteriji i bulji u svoje telefone - rekla je Aniston i dodala - Zapravo, ne bi ni bilo razgovora među nama u seriji.

A post shared by @friends.tv.show.official on Dec 5, 2015 at 10:47pm PST


Glumica je dodala da ona i njen suprug Džastin Tero često osećaju krivicu zbog toga što previše vremena provode "na telefonu", ali i da povremeno koriste aplikacije za meditaciju koje ima pomažu da se "isključe".

Bez obzira što nastavak "Prijatelja" nije na vidiku, omiljena devojka iz komšiluka, kako od milošte često nazivaju Dženifer,  izjavila je da rad na seriji predstavlja njenih najboljih deset godina u karijeri.

Najskupocenije izdanje Dženifer Aniston: Stajling vredan 10,7 miliona dolara (foto)

A post shared by @friends.tv.show.official on Oct 3, 2015 at 11:39pm PDT


- Sve bismo učinili za Džima Barousa (reditelj serije) jer nam je zaista dao životnu šansu i najverovatnije deset najboljih godina naše glumačke karijere koje ćemo uvek pamtiti. Svega je bilo - prijateljstva, porodice, slomljenih srca, beba... Osim toga iskusili smo i kako je to kada vas ceo svet obožava, što je predivno - zaključila je Anistonova.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading