Dženifer Aniston: Kako preboleti razvod

Autor:

29.11.2018 22:33

Foto:

Foto:



Glumica Dženifer Aniston nedavno se razvela od drugog muža, glumca Džastina Terua zbog čega je poslednjih meseci prošla kroz veoma buran i težak period.

Dženifer Aniston: Slaba ne preljubnika

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@justintheroux је поделио/ла објаву дана 11. Феб 2017. у 6:05 PST

Vila od 20 miliona dolara: Zavirite u luksuzni dom Dženifer Aniston i Džastina Terua (foto/video)

Glumica je nakon razvoda bila pod velikim stresom, a svemu su dodatno “pomogli” mediji koji su konstantno izveštavali o svakom detalju njihovog braka, pa i raskida, što je za Dženifer bio još veći pritisak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@justintheroux је поделио/ла објаву дана 14. Феб 2016. у 3:32 PST

-Definitivno postoje trenuci kada nisi spreman za svet i sa svojim problemima bi voleo da se suočiš u četiri zida. U većini slučajeva mogu da se nasmejem na glupe medijske napise zato što svakim danom postaju sve apsurdniji. Pretpostavljam da se hrane potrebama javnosti, ali trudim se da se okrenem poslu, prijateljima, mojim životinjama - izjavila je Anstonova ranije za magazin InStyle.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) дана 2. Дец 2017. у 11:24 PST

Kako bi sebi olakšala turbulentan period i oslobodila se velikog pritiska i stresa, glumica je odlučila da poseti psihologa koji joj je pomogao da se izbori a teškim mislima i osećanjima koja su je opterećivala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston (@anistoncraze) дана 14. Феб 2018. у 5:41 PST

-Trebalo mi je mnogo terapija da pređem preko svih briga - priznaje Dženifer i dodaje kako je veoma pažljivo brinula o sebi posle razvoda.

Bred Pit: Sve ljubavi holivudskog superzavodnika

Godine 2015. za Hollywood Reporter ona je izjavila da se teško nosila s razvodom od Brada Pita jer nije imala kome da se obrati budući da je njena terapeutkinja u tom periodu preminula.

Niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata: Dženifer Aniston o propalom braku, majčinstvu i slomljenom srcu

-Njena smrt dočekala me u trenutku razvoda, ali tokom četiri godine koliko sam je posećivala setila sam se svega o čemu smo razgovarale i to mi je pomoglo da se smirim - izjavila je glumica.