Duboka tuga i bol: Jelena Karleuša se oglasila povodom smrti majke Divne

Autor:

05.03.2019 10:30

Foto:

Foto:



Divna Karleuša, radijska novinarka i majka poznate pevačice Jelene Karleuše preminula je u nedelju nakon duge i teške bolesti u 62. godini.

Divna se dugo borila sa opakom bolešću: Majka Jelene Karleuše preminula u 62. godini

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Oct 1, 2018 at 7:00am PDT

Divni, nekadašnjoj novinarki “Radio Beograda”, pre nekoliko godina dijagnostikovan je kancer, a najveću podršku u ovoj teškoj borbi sa opakim neprijateljem pružala joj je ćerka Jelena, koja se ovim tužnim povodom danas prvi put oglasila na društvenim mrežama.

Marija Šerifović o odlasku Divne Karleuše: Pamtiću je kao pravu majku i velikog borca

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 5, 2019 at 1:01am PST

- U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda (Kamena sala) u sredu, 6. marta u 11 časova. Sahrana našeg dobrog anđela biće na Novom bežanijskom groblju istog dana, 6. marta, sa početkom od 14.30 časova. Neutešna porodica - napisala je Jelena.

Tužnu vest o odlasku voljene majke Jelena je saznala po povratku u Beograd iz Austrije, gde je prethodnog vikenda bila na gostovanju. Pevačica se potresnim rečima oprostila o majke.

 

- Pobednice moja, moj veliki borcu... Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela. Ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lepa nasmejana. Spavaj mirno, anđele moj - stoji u čitulji.

Maja Gašić

Autor